Connect with us

Revistateo.ro

Bolnavă de cancer, iubita lui a murit cu numai câteva săptămâni înainte de nuntă. După înmormântare, s-a uitat în telefonul ei și a avut un șoc.

Inedit

Suferea de cancer și a murit chiar înainte de nuntă. După înmormântare, soțul s-a uitat în telefonul ei și a avut un șoc

recuse numai o săptămână de la moartea soției sale, când John Polo și-a făcut curaj să se uite în telefonul ei. Ce a văzut acolo l-a făcut să plângă.

Michelle a murit din cauza unei forme rare de cancer cu numai o săptămână înainte de nuntă. Cei doi plănuiau de ceva vreme grandiosul eveniment, după ce se căsătoriseră la Starea Civilă în 2013, la numai șase zile după ce tânăra fusese diagnosticată cu cancer la rinichi în stadiul 4.

Ce a descoperit bărbatul în telefonul soției

John nu a apucat să o vadă pe soția lui în rochie de mireasă, insă în momentul în care s-a uitat în telefonul ei, dorința i s-a împlinit. Michelle își făcuse mai multe poze în momentul în care și-a ales rochia, în magazin, iar fotografiiile rămăseseră în telefonul ei.

„Aceasta este soția mea. În rochia de mireasă. O rochie de mireasă pe care n-am apucat să o văd niciodată. Ne-am căsătorit civil cu câteva zile înainte de a avea loc prima intervenție chirurgicală.

Ne-am grăbit. Să devenim soț și soție.
Nu știam dacă după operație va rămâne în viață.

După ce cancerul s-a întors și a fost terminată, am decis să planificăm o nuntă adevărată.
Nu a existat.

A murit cu două săptămâni înainte de a avea loc. Am atâtea regrete. Unul este acela că nu o voi privi pe culoarul spre altar. Însă, a avut rochia. Rochia de vis.

În timp ce se afla în spital, ea vorbea cu oamenii despre cât de mare va fi nunta. Nu era destul de conștientă să-și dea seama că nu va ajunge acolo.

Michelle a murit fără să o văd în rochia de vis.

La o săptămână după ce a murit, am dat peste această imagine în telefon. M-am așezat nemișcat în pat, fericit și devastat. Lacrimile mi-au curs pe obraji.

Mireasa mea. În rochia ei.

Vreau să trăiesc o viață lungă. Vreau să mă recăsătoresc și să am nepoți. Vreau să scriu și să predau. Vreau să-mi ajungă mesajul în lume. Vreau să le spun tot ce am învățat despre dragoste, pierdere, durere și vindecare.

Dar…

Când e timpul meu, eu o să alerg ACOLO!

Să o văd.”, este mesajul emoționant al bărbatului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top