Connect with us

Revistateo.ro

Suc pentru curatarea intestinelor de toxine

Detoxifiere

Suc pentru curatarea intestinelor de toxine

Sanatatea intestinelor este extrem de importanta pentru sanatatea intregului sistem imunitar. In corpul nostru exista 11 metri de intestine, de la care pot pleca o serie de boli. Alimentatia este extrem de importanta, caci de ea depinde sanatatea sistemului digestiv.

De la intestine pot porni infectii respiratorii agravante, iar polipii intestinali sunt de asemenea o problema de luat in seama. Daca nu sunt indepartati chirurgical, polipii se pot cauceriza, avertizeaza medicii.

Intestinul subtire are, in general, 9 metri lungime si este segmentul cuprins intre stomac si colon. Cand vilozitatile intestinului subtire prind hrana, ele o transforma in globule rosii, asadar, acest intestin are un rol esential in buna functionare a organismului.

Intestinul subtire trebuie sa aiba un pH alcalin

Intestinul trebuie sa aiba un pH alcalin pentru a se putea produce globulele rosii, insa tot mai multa lume se indeparteaza de alimentele alcaline si prefera bauturile carbogazoase, sosurile picante si ieftine din comert, mancarea de tip fast-food, prajelile, grasimile, zaharul etc.

Un pH acid al instestinului duce la o serie de probleme. Pentru a elimina toxinele si aciditatea, e bine sa incerci remediul de mai jos.

Ingredientele necesare:

1. Varza sau ceapa ;

2. Morcovi;

3. Suc de lamaie;

4. Ulei de masline;

5. Seminte de susan sau de in.

Curata varza si/ sau ceapa si amesteca-le cu morcovii facuti piure. Poti adauga patrunjel, bogat in fier, sau busuioc. Continua sa amesteci dupa introducerea acestor zarzavaturi si pune 3 linguri mari de zeama de lamaie. Adauga o lingurita de ulei de masline si o jumatate de lingurita de seminte de in/ susan la final.

Aceste amestec se consuma in fiecare dimineata, imediat dupa ce te-ai trezit si seara, inainte de culcare. Indeparteaza toxinele din organism si insanatoseste rapid intestinele, aducandu-le la un pH alcalin.

Nu uita sa bei apa pe toata perioada detoxifierii intestinelor tale. Apa este singurul lichid recomandat in toate curele de slabire sau de curatare a organelor napadite de bacterii si microbi.

1 Comment

1 Comment

  1. Viorica

    2017-08-04T12:59:12+03:00 at 2017-08-04T12:59:12+03:00

    Dar cum se ptocedeaza aceste legume se fierb sau crude va rog sa mentionati !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Detoxifiere

To Top