Connect with us

Revistateo.ro

suc detoxifiant

Detoxifiere

Suc detoxifiant cu morcovi, care te curata de microbi si iti intareste imunitatea

Prepara acest suc detoxifiant in fiecare dimineata si poti fi sigur ca microbii stau departe de tine, iar sistemul tau imunitar functioneaza la capacitate maxima!

Este o bautura simplu de facut, care te energizeaza si iti intareste imunitatea, datorita efectelor benefice ale morcovilor. Daca pana acum apelai la pastile pentru a tine raceala departe, acum este momentul sa te bucuri de vitamine din natura!

Ai nevoie de o lingurita de ghimbir dat pe razatoare, 4 morcovi, 2 mere, zeama de la o lamaie si un praf de scortisoara. Deja iti face pofta?

CITESTE SI: Top 5 plante pentru imunitate

CITESTE SI: Dieta cu branza de vaci: SLABESTI 3 KILOGRAME pe saptamana

Ai nevoie de un blender sau un storcator de fructe, in care vei pune toate ingredientele (desigur, merele spalate bine si morcovii curatati) pentru a obtine un suc detoxifiant. Vei prepara bautura in fiecare dimineata si o vei consuma imediat.

Morocovii sunt o sursa excelenta de vitamina A, protejeaza vederea si fac pielea sa fie mai frumoasa si mai stralucitoare. Au un puternic efect anti-rid si antioxidant, protejand celulele. Pentru ca lupta impotriva radicalilor liberi, morcovii previn cancerul.

Au efecte benefice impotriva bacteriilor si microbii, inclusiv impotriva celor din cavitatea bucala, de aceea morcovii sunt buni pentru sanatatea danturii.

Merele intaresc imunitatea si ajuta digestia, ficatul, bila si rinichii, facandu-le sa lucreze mai bine. Merele lupta si impotriva cancerului.

Ghimbirul este excelent pentru digestie si ajuta la scaderea nivelului de colesterolul din sange. Ajuta la slabit si este foarte bun pentru prevenirea racelilor.

Lamaia este excelenta pentru detoxifiere, curata organismul si contine vitamina C, care combate infectiile.

Recomandat este sa bei in fiecare dimineata acest suc, in special in perioada rece, pentru ca ajuta organismul sa lupte cu racelile.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Detoxifiere

To Top