Connect with us

Revistateo.ro

STUDIU SOCANT. Lupta cu cancerul nu poate fi castigata

Stiri

STUDIU SOCANT. Lupta cu cancerul nu poate fi castigata

Cercetatorii stiintifici socheaza intreaga omenire: lupta cu cancerul este o iluzie, intrucat acesta face parte din evolutia vietii umane.

Primele tumori canceroase au fost descoperite acum sute de milioane de ani, ceea ce ne arata ca nu este o problema aparuta in modernitate a carei solutie poate fi gasita usor.

Abilitatea celulelor de a dezvolta cancer este o „proprietate intrinseca”, anunta specialistii, potrivit dailymail.co.uk. Studiul realizat de cercetatorii de la Kiel University din Germania si Catholic University din Croatia are si o speranta infiltrata, in ciuda rezultatelor pesimiste obtinute. Astfel ca, cercetatorii sunt de parere ca putem vorbi despre o lupta cu aceasta maladie atunci cand vom cunoaste dusmanul ei.

Primele tumori canceroase inregistrate vreodata s-au descoperit la doua specii de hidra, animale de apa dulce. „Cancerul este la fel de vechi pe Pamant ca si viata multicelulara si, probabil, nu va fi niciodata complet eradicat”, a declarat profesorul Thomas Bosch, cel care a condus echipa de cercetatori.

Pana in prezent, numai in SUA s-au cheltuit peste 500 de miliarde de dolari pentru a cercetari privind stoparea cancerului, doar in anul 2012. Cercetatorii ii amagesc in acest fel pe cei care cauta raspunsuri, spunand ca fiecare persoana poarta o bomba cu ceas inca de la nastere, oricine poate sa dezvolte cancer pe parcursul vietii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top