Connect with us

Revistateo.ro

Stiai ca exista o legatura intre starea de sanatate si ochi? Afla ce informatii iti transmit ochii despre starea ta de sanatate.

Sanatate

Stiai ca starea de sanatate ti se citeste in ochi?

Se spune ca ochii sunt oglinda sufletului. Nu se stie de unde vine vorba aceasta, dar se pare ca ochii ofera informatii legate nu numai de sufletul unui om, ci si de starea lui de sanatate.

Starea de sanatate ti se citeste in ochi

1. Urciorul. Daca ai avut un urcior, stii cat de neplacut poate sa fie. Insa, daca te confrunti frecvent cu astfel de probleme, atunci ar trebui sa mergi la medic. De regula, urciorul dispare dupa cateva zile. Insa, daca apare frecvent, sau nu se vindeca in cateva zile, ori apare in acelasi loc, vizita la medic este obligatorie. Asta pentru ca ar putea fi un carcinom.

2. Iti cad sprancenele. Sunt mai multe motive pentru care cad sprancenele. Aceasta problema apare in cazul persoanelor care inainteaza in varsta, din cazua stresului sau din cauza lipsei nutrientilor. Insa, ar putea fi un simptom al unor probleme de sanatate. Spre exemplu, ar putea fi un simptom al hipotiroidismului. Deci, daca obervi ca treci printr-o astfel de experienta, este bine sa mergi la medic pentru a afla daca ai probleme cu tiroida.

3. Vedere incetosata. Unele persoane se pot confrunta cu aceasta situatie care apare pentru ca stau prea mult timp in fata computerului. Astfel, vederea poate deveni incetosata, iar la nivelul ochilor poate sa apara un disconfort. In astfel de cazuri este bine sa discuti cu mediucul pentru a afla ce trebuie sa faci.

4. Ochi umflati. Unul dintre motivele pentru care poti avea ochii umflati ar putea fi problemele la nivelul tiroidei. De asemenea, cand au ochii inflamati, unele persoane nu ii pot inchide cu usurinta. Este, deci, o problema incomoda, care trebuie sa te trimita la medic.

5. Ochi galbeni. Sclera sau partea alba a ochiului poate deveni galbena. Printre altele, apere si in cazul in care o persoana dezolta anumite afectiuni la nivelul ficatului. Asa ca, daca observi aceasta schimbare, mergi la medic pentru a afla despre ce este vorba.

6. Tulburari de vedere. Daca observi ca apar anumite tulburari de vedere, nu trebuie sa le ignori. Daca nu mai vezi bine in anumite momente sau chiar iti pierzi vederea pentru scurt timp, ar putea fi prim semn ca vei suferi un accident vascular cerebral.

Articole pe aceeasi tema:

De ce oamenii cu ochii albastri sunt mai rezistenti la bautura?

Alimente bogate in vitamina A, care asigura sanatatea ochilor

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top