Connect with us

Revistateo.ro

Știai că există ORGASMUL SÂNILOR?

Stiri

Știai că există ORGASMUL SÂNILOR?

Orgasmul sânilor există și succesul obținerii acestui tip de orgasm ține cont de măiestria bărbatului. Atingerile sunt cheia obținerii orgasmului sânilor. Potrivit specialiștilor în sex, orgasmul sânilor se obține printr-o stimulare corectă, o energie sexuală in crescendo, deoarece plăcerea sexuală se eliberează treptat de la sâni spre vagin.

Orgasmul sânilor poate fi descris de către femeile care îl experimentează drept o experiență de neuitat. Mulți specialiști susțin că orgasmul sânilor este la bază un orgasm obținut prin concentrare psihologică. Specialiștii spun că dacă există concentrare 100%, oamenii, mai ales femeile, pot obține orgasm doar și cu puterea gândului. Orgasmul sânilor este diferit de orgasmul vaginal sau cel al clitorisului, mai spun sexperții.

Huff.ro: 5 ispite sau moduri de a insela

Huff.ro: 10 lucruri care intimideaza un barbat

Însă care este secretu acestui tip de orgasm? Răspunsul simplu îl constituie sfârcurile. Sfârcurile sunt printre cele mai sensibile organe ale corpului și, prin întărirea treptată a acestora la atingere, aceștia pot elibera energie sexuală în tot corpul. Din punct de vedere medical, atingerea senzuală a sânilor în ideea obținerii orgasmului provocat de aceștia produce mai multă prolactină și oxitocină, hormoni responsabil de contractarea uterului.

Mai mult decât atât, stimularea sânilor activează în creier aceleași zone care se ”aprind” și în situația stimulării vaginului. Secretul obținerii orgasmului sânilor constă într-un masaj delicat al ambilor sâni, atenția acordată sfârcurilor, sărutarea și atingerile circulare cu ajutorul degetelor sau a întregii palme.

Cu toate că femeile nu acordă mare atenție acestui tip de orgasm, multe dintre acestea îl experimentează fără să își dea seama. În multe situații, femeia ajunge mai rapid la orgasm dacă îi sunt stimulați sânii, în paralel cu vaginul sau clitorisul. Orgasmul sânilor apare după aproximativ 15 minute de stimulare continuă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top