Connect with us

Revistateo.ro

Stiai ca aceste lucruri afecteaza numarul pe care cantarul ti-l arata?

Dieta si Sport

Stiai ca aceste lucruri afecteaza numarul pe care cantarul ti-l arata?

Cantarul nu este prietenul tau cel mai bun? Iata cateva lucruri care au o influenta majora asupra numarului pe care acesta ti-l afiseaza!

Pentru inceput, acorda mai multa atentie retentiei de apa. Este foarte posibil ca organismul tau sa retina apa si sa nu o poata elimina in mod corspunzator. Daca simti ca ti se intampla acest lucru, mergi la medic si fa-ti analizele corespunzatoare. Totodata, evita sa te cantaresti dupa ce ai baut lichide sau inainte de a merge la toaleta, daca vrei ca numarul de pe cantar sa fie cat mai aproape de greutatea ta reala.

CITESTE SI: CUM SA PIERZI 10 KILOGRAME IN ACEASTA VARA

Un studiu efectuat in 2014 la Universitatea Cornell demonstreaza ca greutatea unei persoana fluctueaza in functie de zilele saptamanii. In urma acestui studiu s-a constatat ca majoritatea persoanelor cantaresc mai mult lunea si au greutatea cea mai mica vinerea. Asadar, numarul pe care cantarul ti-a afiseaza depinde mult si de acest aspect.

Tesutul muscular este mult mai dens decat grasimea, asadar ocupa doar o treime din formele tale. Daca faci deseori antrenamente de forta, s-ar putea sa nu descoperi o pierde in greutate pe cantar, caci muschii de dezvolta si ocupa locul grasimii. Cu toate acestea, vei descoperi mari diferente atunci cand imbraci haine mai vechi si cand te masori in jurul taliei.

Ai probleme cu digestia? Acest lucru influenteaza foarte mult numarul de pe cantar. Daca suferi de constipatie, trebuie sa stii ca nu este indicat sa te cantaresti in perioada in care digestia ta nu este una normala, caci numarul de pe cantar va fi mai mare. Alege sa consumi ceai verde sau suplimente alimentare care te pot ajuta sa scapi de constipatie si abia apoi cantareste-te.

Sursa foto: cbsnews.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top