Connect with us

Revistateo.ro

Stela Popescu a făcut un pact secret cu Alexandru Arșinel, înainte de a muri

Staruri

Stela Popescu a făcut un pact secret cu Alexandru Arșinel, înainte de a muri

S-a împlinit un an de când vestea că îndrăgita Stela Popescu nu se mai află printre noi. La un an distanță de la această veste nefericită, un mare secret despre actrița iubită milioane de români a ieșit la iveală.

Toată lumea știe faptul că Stela Popescu și Alexandru Arșinel au avut o relație de-a dreptul specială. Ani de zile i-au încântat pe spectatori și pe telespectatori cu piesele lor și au reușit să facă mereu spectacol, oriunde s-au dus împreună.

Cei doi au fost parteneri de scenă zeci de ani și au susținut sute de spectacole, iar în ultimul an de viață al actriței, cei doi au făcut un pact secret, despre care puține persoane au știut. Chiar Alexandru Arșinel a dezvăluit ce i-a promis partenerei sale de scenă cu puțin timp înainte ca aceasta să fie găsită fără suflare.

Potrivit acestuia, chiar cu puțin timp înainte de-a muri, Stela Popescu și Alexandru Arșinel s-au înțeles să nu mai joace împreună, ci alături de alți actori tineri, pentru a le da o șansă în carieră și pentru a face un fel de predare a ștafetei. Destinul a avut se pare alte planuri și Stela Popescu nu a mai apucat să joace cu mulți actori tineri.

Mâine, pe 21 decembrie, îndrăgita actriță ar fi împlinit vârsta de 83 de ani.

Arșinel, devastat de dispariția Stelei

„Încercăm să mergem mai departe. Este foarte greu fără Stela. Îmi plăcea să o salut, să-i dau programul pe săptămâna asta… Era o stare de mobilizare. Va fi foarte greu. Nu știu dacă mai gândesc. Încerc să mă gândesc la câte un proiect, la ce însemna anul 2017, 2016, 2015 atunci.

Nu mai am suportul să mă sfătuiesc cu oameni. Au dispărut mulți oameni de revistă, a dispărut sala. Trebuie să ne zbatem, atâta timp cât mai funcționăm”, a spus Arșinel acum câteva luni.

Citește și: Stela Popescu, de un an printre îngeri. Arșinel, în lacrimi la parastas

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top