Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Mirela Vaida, moment de reculegere pentru Stela Popescu

Astăzi se împlinește un an de zile de când a murit Stela Popescu. Prezentatoarea de la Antena 1, Mirela Vaida, a transmis un mesaj în această zi tristă pentru români.

„Un an fără Stela… Dumnezeu să te aibă în paza Sa, Stela noastră!”, a scris Mirela Vaida pe Internet.

„Nu mai pot să mă duc, întotdeauna în teatru am avut o poziţie mai răsărită, să spun aşa, adică eram ăla care trebuia să ţin cuvântul la înmormântarea lui Puiu Călinescu, la Zizi Şerban… şi mi-a venit rău la un moment dat.

Şi am zis că nu pot să mă mai duc. Lâsând deoparte şi condiţia mea fizică după atâtea operaţii de hernie, nu pot să merg să stau în picioare, dar nici să mă duc să stau jos în fund în biserică în timp ce toată lumea în picioare… psihic nu mi-e bine, mai ales că SUNT ŞI EU PE LISTĂ”.

Rodica Popescu-Bitănescu, cu optimismul debordant, a tratat modul fulgerător în care a murit Stela Popescu drept un noroc.

”După mine, Stela a avut mare noroc. Stela a trăit 82 de ani, dintre care toţi pe scenă. A avut noroc să aibă lângă ea un textier care a adorat-o şi i-a scris nişte texte fantastice şi că a murit uşor, fără a se chinui.

Astea sunt mare noroc în viaţă. Eu ştiu de la mama care s-a chinuit şapte ani. A murit uşor, fraţilor, ăsta e dar de la Dumnezeu. A avut o viaţă trăită la maximum”, a declarat Rodica Popescu-Bitănescu.

Trupul neînsufleţit al Stelei Popescu a fost depus timp de trei zile la teatrul Constantin Tănase, unde oamenii au avut posibilitatea să-i prezinte un ultim omagiu.

Admiratorii regretatei artiste au fost puternic impresionaţi să o vadă fără viaţă, sicriul în care se afla Stela Popescu fiind lăsat descoperit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top