Connect with us

Revistateo.ro

Alexandru Arșinel, apariție îngrijorătoare! A slăbit extrem de mult: „Medicii mi-au găsit...”

Staruri

Alexandru Arșinel, apariție îngrijorătoare! A slăbit extrem de mult: „Medicii mi-au găsit…”

Ultimii ani au fost extrem de grei pentru actorul Alexandru Arșinel. În afară de problemele de sănătate cu care s-a confruntat, actorul și-a pierdut și partenera de scenă, pe Stela Popescu. În plus, soția sa este bolnavă, după ce a căzut pe scări și s-a lovit la cap.

Invitat zilele trecute la emisiunea „Răi da’ Buni”, Alexandru Arșinel a dezvăluit ce va face în următoarea perioadă, dar și cum se simte.

Actorul a slăbit foarte mult în ultimele luni. La vârsta de 79 de ani, acesta joacă în continuare, însă în luna august vrea să se retragă la casa din Sinaia, acolo unde locuiește acum soția sa.

Citește și: Alexandru Arșinel a fost înlocuit din spectacolele în care juca, din cauza stării de sănătate

„Până în august joc, pe 10 septembrie vom da drumul la a doua parte. Avem de pregătit un festival care intră în responsabilitatea noastră să îl realizăm, de anul acesta. Pregătim un turneu în Israel. În august voi merge la Sinaia să stau alături de soţia mea şi de doamna Ioana care are grijă de ea. Eu sunt înnebunit după zona aceasta și după cabana mea.

Citește și: Alexandru Arșinel, despre căsnicie și problemele de sănătate ale soției sale

Prezenţa mea îi face bine soţiei mele şi ne-am obişnuit cu gândul că avem de tras. Avem niște frâne pe care începem să le degresăm. Poate voi ajunge şi la Vatra Dornei, la nişte prieteni. La Sinaia am un vecin care îmi întreţine moralul, ori de câte ori cedez. Reacţionăm mai puţin în ultimul timp, la un moment dat am avut şi reacţii furioase. Dar apoi am început să îmi dau seama din ce plămadă facem parte. Mai obosesc…. Medicii mi-au găsit nişte analize foarte bune. Se uitau cu mare plăcere la mine.”, a spus Alexandru Arşinel.

În luna noiembrie a anului trecut, Alexandru Arșinel a pierdut-o pe partenera de scenă din ultimii zeci de ani, Stela Popescu. Aceasta a fost găsită fără viață în curtea casei sale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top