Connect with us

Revistateo.ro

Alexandru Arșinel a fost înlocuit din spectacolele în care juca, din cauza stării de sănătate

Staruri

Alexandru Arșinel a fost înlocuit din spectacolele în care juca, din cauza stării de sănătate

După ce a pierdut-o pe partenera sa de scenă, cu care a jucat zeci de ani, Alexandru Arșinel a devenit din ce în ce mai abătut.

Plecarea dintre noi a Stelei Popescu i-a provocat îndrăgitului actor o mare suferință, iar starea de sănătate s-a deteriorat rapid.

De mai bine de doi ani, și soția lui Alexandru Arșinel se simte rău. Aceasta a căzut și s-a lovit la cap, iar de atunci este imobilizată la pat.

Citește și: Alexandru Arșinel a pierdut o parte din venituri

Toate problemele și-au pus amprenta pe Alexandru Arșinel. Directorul de la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” se pare că nu se simte prea bine, așa că a fost înlocuit din piesele în care juca. Mai mult decât atât, în ultima perioadă a evitat să mai iasă, potrivit evz.ro.

Citește și: Alexandru Arșinel își găsește liniștea în credință după încercările din ultima vreme

Actorul și-a găsit liniștea în rugăciune și în vizitele la mănăstire. În urmă cu ceva timp, acesta a fost surprins la Mănăstirea Hurezi din Vâlcea.

Alexandru Arșinel a pierdut o parte din venituri

Vești triste despre Alexandru Arșinel. Îndrăgitul actor a pierdut o parte imporantă din venituri. Asta deoarece lanțul de farmacii cu care colabora nu a reluat contractul întrerupt după ce Stela Popescu ne-a părăsit. Conform cancan, atunci când se filmau spoturile publicitare pentru farmacie, Alexandru Arșinel primea în cont 10.000 de lei. Acum, după ce a fost întreruptă colaborarea, Alexandru Arșinel nu va mai primi acei bani. A pierdut o parte din veniturile pe care le avea. Află detaliile din rândurile care urmează.

Alexandru Arșinel, venituri mai mici

După plecarea Stelei Popescu, viața lui Alexandru Arșinel s-a schimbat. A rămas fără colega sa, după zeci de ani de colaborare. De asemenea, a fost întreruptă și colaborarea cu una dintre cele mai cunoscute farmacii din România. Astfel, veniturile sale nu mai sunt la fel ca înainte.

Alexandru Arșinel și Stela Popescu făceau reclamă la farmacie de mai bine de nouă ani. Lucurile, însă, s-au schimbat acum că Stela Popescu nu mai este. Imediat după plecarea actriței, nu au mai apărut la televizor reclamele cu cei doi actori. De asemenea, nici în reviste nu au mai apărut.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top