Connect with us

Revistateo.ro

Spray-ul care te va ajuta să obții părul perfect

Stiri

Spray-ul care te va ajuta să obții părul perfect

Toate doamnele și domnișoarele își doresc un păr puternic, o textură bogată, care să atragă toate privirile. Dacă ai firul subțire, acest lucru este foarte greu sau chiar imposibil de obținut. Acum există însă o soluție incredibilă!

Deși în alte țări este un produs foarte popular, la noi nu a prins încă o amploare foarte mare. Spray-ul cu apă sărată este ideal pentru a oferi părului textură, stabilitate și strălucire. Este ideal dacă îți dorești să obții o coafură naturală, ușor rebelă, dar care să aibă totuși stabilitate și să se aranjeze bine. Acest produs învăluie firul de păr și îi oferă numeroase beneficii. Iată cum îl poți prepara!

CITEȘTE ȘI: 6 GREȘELI GRAVE PE CARE LE FACI ÎN ÎNGRIJIREA PĂRULUI

Ai nevoie de:
– 2 linguri de sare Epsom
– 1 lingură de gel de aloe vera
– o jumătate de linguriță de sare de Himalaya
– o cană de apă fierbinte
– 5 picături de ulei esențial de portocale
Dacă îți dorești un păr mai deschis la culoare poți pune în loc de apă ceai de mușețel, sau ceai negru dacă vrei ca părul tău să aibă o nuanță mai închisă. De asemenea, dacă ai părul foarte uscat poți pune și o jumătate de linguriță de balsam. Amestecă toate ingredientele foarte bine și toarnă-le într-un recipient cu pulverizator, care a fost spălat și dezinfectat.

Aplică spray-ul după ce ai făcut baie, cât timp părul este încă umed. Trece mâna prin păr și permite-i soluției să învăluie firele și să le ofere textură. Îl poți folosi chiar și pe părul uscat, în zilele în care nu apuci să îl speli, dar vrei să aibă un aspect plăcut. Aplică puțin spray între degete și întinde-l aproape de rădăcină. Nu folosi cantități mari, pentru că vei încărca prea mult firul de păr.

Sursa foto: youtube.com

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top