Connect with us

Revistateo.ro

Solutii pentru picioarele tale: Tratament pentru pielea crapata si uscata

Frumusete

Solutii pentru picioarele tale: Tratament pentru pielea crapata si uscata

Pentru picioare perfecte, e nevoie de munca, chiar si in perioada verii cand picioarele tale stau la piscina si poarta doar slapi.

In cazul in care ai pielea crapata si uscata, nu dispera: cu 3 linguri de miere, sare de baie pentru picioare, o lingura de ulei de masline si 3 picaturi de ulei esential de eucalipt, picioarele tale vor fi ca noi. Pune toate aceste ingrediente intr-un lighean cu apa calduta si tine-ti picioarele 15 minute.

Exfolierea regulata a picioarelor tale te va ajuta nu doar sa stralucesti in bataia soarelui ci si atunci cand vrei sa te epilezi. Pentru asta, poti folosi un gel cu particule exfoliante cu care sa iti masezi picioarele sau poti prepara acasa un scrub din sare de mare grunjoasa, ulei de masline si de migdale si trei picaturi de ulei de lavanda.

Pentru fermitatea coapselor, nu uita de sport. In loc sa iei liftul, urca si coboara scarile cu spor, alege chiar si pentru distante ceva mai mari sa mergi pe jos, pentru ca, nu-i asa, mersul pe jos face piciorul frumos. Toate aceste mici trucuri vor tine celulita la o parte si iti vor tonifia picioarele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top