Connect with us

Revistateo.ro

cuplu

Cuplu

Soacra, inca un membru in cuplu?

Simti ca soacra ta face parte din relatia voastra? Iata cum rezolvi problema fara sa superi pe nimeni. Ai grija ca el se va supara daca spui ceva nepotrivit despre mama sa.

Daca soacra ta „stie ea mai bine” si ii da sfaturi partenerului tau tot timpul, lucru care te deranjeaza, e bine sa incerci sa o scoti din relatia voastra. Cum reusesti fara sa superi pe nimeni, afla in continuare.

CITESTE SI: Ce soacra vei fi in functie de ZODIE

Mama e tot mama

Poate ca stii si tu cum este sa fii mama sau o intelegi pur si simplu pe soacra ta: vrea sa fie utila. Incearca sa vorbesti cu ea ca sa afli daca simte nevoia sa isi ajute in continuare copilul, chiar daca acesta este adult, sau daca intervine in cuplu… de plictiseala. Discutati linistite, la o cafea si ai grija sa nu degenerati intr-un conflict. Pentru el, va fi tot MAMA, pentru totdeauna.

Discuta cu sotul

Poate ca pe el nu il deranjeaza implicarea exagerata a mamei sale. Probabil ca s-a obisnuit cu acest comportament si nu il considera neobisnuit. Este bine ca tu sa ii spui ceea ce te deranjeaza si sa gasiti o cale prin care sa ii explicati si ei ca nu trebuie sa stie toate secretele pe care il aveti in cuplu. O soacra buna va intelege.

CITESTE SI: 5 zodii de soacră care te vor urmări toată viaţa

Nu-i adresa reprosuri

Nici de fata cu ea, nici fata de sotul sau. Soacra ta va continua cu aceasta atitudine, chiar daca tu ii spui ca te-ai saturat si ca nu procedeaza corect. Asa ca mai bine ii dai de inteles si ii explici fara a-i da senzatia ca incerci sa o scoti din viata voasta, ca nici nu vrei asa ceva de fapt. Nu ai cum sa o indepartezi pe mama lui, asa ca e bine sa pastrezi o relatie echilibrata.

Sursa foto: phillymag.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top