Connect with us

Revistateo.ro

Smartphone-ul distruge viața sexuală

Cuplu

Smartphone-ul distruge viața sexuală

Expertul în relațiile de cuplu, Paul Levy, susține că smartphone-ul este unul dintre elementele cele mai determinante care distrug viața sexuală în lumea de azi. Modernitatea a adus cu sine o serie de frustrări care sunt manifestate prin utilizarea tehnologiilor de ultimă generație precum telefonul inteligent (smartphone).

Paul Levy susține că smartphone-ul a devenit o problemă serioasă în cuplurile moderne, deoarece comunicarea dintre el și ea dispare încetul cu încetul atâta timp cât fiecare partener stă și butonează toată ziua pe rețelele de socializare sau se izolează în diferite jocuri de pe smartphone. Cercetătorul susține că a studiat lumea digitală și impactul acesteia asupra vieții noastre de zi cu zi, în special asupra relațiilor de cuplu, încă din 1990.

CITEȘTE ȘI: CUM ȘTII CĂ TE ÎNȘEALĂ ȘI CINE ESTE CEALALTĂ

Timp de 14 ani, după o serie de studii atent analizate, cercecătorul de la Universitatea din Brighton a constatat că el însuși petrece tot mai mult timp cu gadgeturile în mână, spre deosebire de anii anteriori când avea alte ocupații mult mai ”sănătoase”.

Nu este primul cercetător care vorbește despre felul în care tehnologia modernă afectează relațiile de cuplu: atât oamenii de știință de la Universitatea din Oxford cât și cei de la Universitatea din Missouri au ajuns la aceeași concluzie, după o serie de rapoarte. Pentru realizarea acestor studii, specialiștii au chestionat de-a lungul timpului mai multe cupluri care au recunoscut că nu mai am timp să fie atenți unul cu celălalt din cauza mirajului tehnologic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top