Connect with us

Revistateo.ro

Natalie / foto: Instagram

Dieta si Sport

A slabit aproape 60 de kilograme facand un singur lucru! Povestea sa este o adevarata lectie

O femeie in varsta de 23 de ani a reusit o performanta greu de imaginat. Aceasta a slabit 57 de kilograme dupa ce a inceput sa faca un sinigur lucru.

Natalie Burtina, asistent stomatologic intr-un cabinet din Mooroopna, Victoria, Marea Britanie, a pierdut lupta cu kilogramele in momentul in care a ramas insarcinata la varsta de 20 de ani cu fiul ei, pe nume Layton.

Aceasta a dezvaluit ca nu i-a pasat prea mult ca se ingrasa, asa ca a inceput sa manance excesiv si sa bea numai bauturi carbogazoase, iar acest lucru a inceput sa se vada din prima luna.

Astfel, Natalie a ajuns la greutatea de 135 de kilograme si a adus pe lume un copil bolnav de autism, care necesita intreaga sa atentie.

Greutatea de 135 de kilograme a inceput sa ii faca probleme si in curand a inceput sa nu se mai uite iin oglinda, caci ii era rusine cu modul in care arata.

“M-am simtit rusinata. Nu ma mai uitam in oglinda, imi facea rau acest lucru”, a dezvaluit Natalie intr-un interviu.

Atunci cand si-a dat seama ca viata sa este in pericol din cauza excesului de kilograme, tanara a luat o decizie care i-a schimbat viata definitiv.

La inceputul anului 2015, tanara pe care iubitul a parasit-o si a lasat-o singura cu copilul a inceput sa faca plimbari lungi cu micutul, in timp ce il tinea in carucior.

Zi de zi, aceasta a mers cu Layton in parc si l-a plimbat. Natalie a renuntat la bauturile acidulate si la mancarea nesanatoasa, iar atunci cand s-a simtit pregatita, a mers si la sala.

Intr-un an si jumatate, femeia a trecut de la masura 24 la masura 10 si a slabit 60 de kilograme, iar acum se mandreste cu o greutate de 75 de kilograme.

Aceasta a impartasit experienta sa cu prietenii de pe Instagram, iar acum ii incurajeaza pe toti cei care sunt in situatia in care a fost ea sa ia masuri.

Articole pe aceeasi tema: 10 trucuri de slabit de la 10 barbati

Uita pentru o clipa de dietele care nu au functionat in lupta cu kilogramele si urmeaza cele 10 trucuri de slabit de la 10 barbati geniali.

Nimeni nu spune ca e usor sa slabesti, mai ales ca lumea este impanzita de tot felul de sfaturi. Unele dintre ele ti se potrivesc, altele nu. Am cules 10 trucuri de slabit de la mai multi barbati care astazi se declara complet fericiti. Viata lor s-a schimbat schimbandu-si treptat stilul de viata, nu doar regimul alimentar.

Trucuri de slabit de la barbati, pentru femei
1. Schimba-ti garderoba la fiecare 5 sau 10 kilograme pierdute

Matthe Franklin: “Slabeste, schimba garderoba, repeta”.

2. Nu renunta sa iesi nicio clipa cu prietenii cand te cheama in oras

Ed Fox: “Cand iesi sa cinezi cu prietenii, alege un restaurant cu un meniu diversificat. Prietenii tai nu sunt obligati sa manance salate, la fel ca tine, asa ca nu cauta restaurante exclusiviste, cu mancare bio sau raw-vegana”.

3. Fa schimbari mici si progresive in dieta ta
Andrew Carter sustine ca nu trebuie sa renunti la alimentele tale preferate din prima, ci pas cu pas. Permite-ti sa mananci ceva ce-ti place macar o data la doua zile.

4. Nu iti propune sa slabesti intr-un mod nerealist
Vitor Barin: “De multe ori m-am lasat batut gandindu-ma ca nu voi putea niciodata sa arat perfect. Stiam ca nu voi avea niciodata corpul modelelor de la televizor, din reclame. Odata ce am acceptat asta mi-a fost mult mai usor sa dau jos kilogramele. Am putut sa ma concentrez mai bine la noul meu stil de viata”.

5. Accepta ca nu ti se potriveste orice sport ca sa slabesti
Jon Elordi: “Am descoperit ca daca exageram cu exercitiile imi era mai foame si imi era mai greu sa ma tin de dieta”.

6. Nu cauta sa iti schimbi viata complet, cauta echilibrul
Paul Wagner: “Iubesc cartofii prajiti cu branza, iar atunci cand mi-am dorit sa mananc asa ceva, am facut-o. Evident, in portii mai mici”.

7. Inconjoara-te de persoane care sa te sprijine
Michael Brooks: “A trebuit sa ii las in urma pe cei care nu au sprijinit noul meu stil de viata”.

8. Alege din mancarea sanatoasa recomandata de nutritionist doar cea care iti place
Paul Lopez: “Dieta mea se baza pe ce imi placea si ce am aflat ulterior ca e si sanatos, pe deasupra: pui, orez si legume fierte”.

9. Daca te simti prost cand te urci pe cantar sau te privesti in oglinda, lasa-le deoparte timp de 30 de zile
Collin Sivers: “Suitul pe cantar a devenit o obsesie pentru mine. Ma cantaream in fiecare zi si observam ca, in loc sa slabesc, ma ingrasam cu cate 600 de grame”. Dupa ce a lasat cantarul deoparte o perioada, Collin slabise mai mult decat si-a imaginat ca putea.

10. Nu te compara cu ceilalti
Jerry Kavouras: “Cand te concentrezi doar asupra ta, progresul se vede imediat”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top