Connect with us

Revistateo.ro

Slabeste inca de la PRIMA ORA! Uite ce trebuie sa consumi la micul dejun

Stiri

Slabeste inca de la PRIMA ORA! Uite ce trebuie sa consumi la micul dejun

Micul dejun este cea mai importanta masa a zilei, astfel ca, daca vrei sa dai jos cateva kilograme este indicat sa consumi aceste alimente inca de la prima ora.

Mizeaza pe proteine

Poti sa te saturi foarte repede daca in micul dejun incluzi si proteine iar senzatia de satietate se va mentine pentru cateva ore. Cu toate aestea, trebuie sa acorzi o atentie deosebita produselor procesate si renunta la mezeluri. Poti pune in omleta de dimineata bucatelele de friptura ramase de la cina in locul salamului ori a feliilor de sunca procesata.

Fulgi de ovaz

Pe langa faptul sa sunt satiosi (te juta sa te saturi mult mai repede), acestia nu contin gluten si ii gasesti prin toate magazinele alimentare ori in plafar. Poti sa-i combini cu fructe proaspete sau confiate ori cu un iaurt simplu, neindulcit.

CITESTE SI: Am aflat ce consuma Dr. Oz la micul dejun! Descopera reteta rapida!

CITESTE SI: Toată lumea face aceasă greșeală la micul dejun: Uite care este SOLUȚIA!

Grasimi? Da, dar cele sanatoase

Foarte multi au impresia ca grasimile sunt rele pentru organism, insa unele dintre ele sunt chiar indicate pentru buna functionare a organismului. Consuma inca de la prima ora avocado, migdale, nuci, alune (crude sau coapte) ori ulei de masline.

Ai liber la calorii

Vorbim de cea mai importanta masa a zilei, asa ca „ai voie” sa consumi mai multe calorii fata de pranz sau cina. Mai multe studii au aratat ca cei care au un mic dejun copios pot slabi mult mai repede atata timp cat la celelalte mese (pranz si cina) mananca mai putin.

Asezoneaza totul cu putina miscare

Stim ca pare un chin sa faci miscare inca de la prima ora, insa incearca urmatorul experiment: timp de cateva zile, dupa ce te dai jos din pat, fa cateva miscari usoare, incepand cu capul si terminand cu picioarele. Astfel, nu doar ca iti grabesti metabolismul, dar vei avea un plus de energie pe toata durata zilei.

Sursa foto Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top