Connect with us

Revistateo.ro

Siropul care arde toată grăsimea de pe abdomen

Stiri

Siropul care arde toată grăsimea de pe abdomen

Afla care este siropul care arde toată grăsimea de pe abdomen. Iei o lingurita inainte de culcare si poti slabi fara efort!

Mersul la sala de fitness poate fi o treabă prea obositoare pentru unii, să nu mai vorbim de cei care abia au timp să respire din cauza activităţilor zilnice. Dacă nici cu dietele nu te împaci prea bine, află că s-ar putea să fie o soluţie prin care să dai jos grăsimea de pe burtă fără prea mare efort.

Ai nevoie de câteva incrediente, cum ar fi: 125 grame hrean proaspăt, patru lămâi, trei linguri de miere, două linguriţe scorţişoară şi o bugată de ghimbir prospăt (aproximativ 2 cm lungime).

CITEŞTE ŞI: Tratament cu ulei de măsline și zahăr pentru pielea uscată

Iată ce trebuie să faci: pentru început, amestecă hreanul cu ghimbirul la blender, după care adaugă sucul stors de la lămâi şi amestecă. Este timpul să pui şi cele trei linguri de miere şi pe cele două de scorţişoară şi amestecă până ce devine o pastă, apoi ţine siropul obţinut într-un recipient din sticlă.

Cum îl foloseşti? Se recomandă administrarea a două linguriţe de sirop pe zi, câte una înainte de masă sau înainte de culcare. Repetă acest procedeu timp de trei săptămâni, după care trebuie să faci pauză două săptămâni. Poţi relua lupta cu grăsimea de pe abdomen, dar ai grijă să respecţi îndicaţiile de mai sus. Si mare grija la alimentatie: chiar daca nu urmezi o dieta propriu-zisa, nu poti sa faci abuz de alimente, caci siropul nu va avea acelasi efect.

Atenţie! Acesta este un articol scris cu titlu informativ şi nu înlocuieşte o vizită la medic, ori sfaturile unui nutriţionist.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top