Connect with us

Revistateo.ro

Singura de Revelion? Uite cum sa te simti bine chiar daca nu ai partener!

Cuplu

Singura de Revelion? Uite cum sa te simti bine chiar daca nu ai partener!

Nu ai un partener cu care sa iti petreci Revelionul? Nu este nicio problema! Asta nu trebuie sa te impedice din a te simti bine, doar este seara in care treci in noul an. Uite cum poti sa te simti bine, chiar daca esti singura de Revelion!

Singura de Revelion? Uite cum sa te simti bine chiar daca nu ai partener!

1. Flirteaza cu cine iti place
Esti libera si independenta, asa ca nimeni si nimic nu te poate opri din a face ochi dulci unui baiat dragut. Fie ca esti in club sau acasa la niste prieteni, nu iti impune nimeni sa nu te bucuri de privirea unui admirator. In plus, increderea in tine va creste datorita atentiei pe care o vei primi. Cine stie, poate legi ceva frumos cu un necunoscut norocos!

2. Noaptea de Revelion – seara fetelor
Daca ai mai multe prietene care nu au partener, nu le lasa singure! Petrece Revelionul cu ele, asa veti fi doar voi, fetele, si va veti simti bine una in compania celeilalte. Nu aveti nevoie de baieti pentru a va simti bine in aceasta seara. Puteti trece in noul an si fara sarutul de la miezul noptii.

CITESTE SI: Scrisoare catre femeia cu mainile reci, dar inima calda

CITESTE SI: Pana cand vei fi singur, in functie de zodie

3. Revelionul alaturi de familie
Daca tot nu ai pe cineva special alaturi de care sa petreceri seara dintre ani, te poti axa pe relatia cu membrii familiei. Poate nu ai nevoie de haosul din club si nici excesul de bauturi alcoolice. Poti alege sa petreci Revelionul alaturi de cei dragi, care te iubesc neconditionat. Asta nu inseamna ca nu te poti simti bine. Va puteti distra, asculta muzica sau chiar depana amintiri din copilarie. Nimic nu este mai frumos decat un moment petrecut in familie!

4. Nu sta in casa
Daca nu ai chef de socializare, este de inteles, dar asta nu inseamna ca trebuie sa stai acasa, singura. Fa-ti curaj si iesi in oras – ori in centrul orasului, ori intr-un club. Nu conteaza ca nu ai prietenii alaturi, ideea este sa nu stai acasa sa te complaci in starea de singuratate. Asa sigur vei cunoaste oameni noi si te vei simti mai bine. In plus, nu te obliga nimeni sa stai pana dimineata, ci doar cateva ore, cat sa iti revii si sa iti dai seama ca nu este nicio problema in a fi singura de Revelion!

Sursa foto: Ayi.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top