Connect with us

Revistateo.ro

Si-a injectat venin de sarpe in sange timp de 20 de ani. Ce s-a intamplat pe urma

Inedit

Si-a injectat venin de sarpe in sange timp de 20 de ani. Ce s-a intamplat pe urma

Steve Ludwin este fiul unui pilor american si un rocker destul de cunoscut din SUA. Barbatul se lauda ca si-a injectat venin de sarpe in sange timp de 20 de ani.

Steve are o viata destul de lejera. Are o conditie financiara care ii permite sa calatoreasca des. Din adolescenta, una din pasiunile sale a fost sa colectioneze reptile: de toate soiurile, de toate marimile. Pasiunea de a tine serpi veninosi in brate ori de a-i pune in aceeasi incapere cu tine ar putea sa duca la moarte in orice moment, insa Steve a stiut sa profite de cea mai mare calitate pe care o are un sarpe veninos: veninul.

Desi se spune ca doar un gram de venin poate fi fatal pentru om, Steve se lauda ca si-a injectat venin in sange in ultimii 20 de ani pentru intarirea sistemului imunitar. Se stie ca veninul se foloseste in comert, in numeroase medicamente, insa acesta este prelucrat astfel incat sa faca bine si nu rau organismului.

Au descoperit un piton urias in curtea casei si s-au speriat cand l-au vazut. Ce inghitise sarpele

Povestea femeii care dormea langa un sarpe. Morala pe care sa nu o uiti niciodata!

Steve a avut un mentor in tot acest periplu: Bill Haast, unul din cei mai buni cunoscatori ai vietii reptiliene din America. In ultimii 9 ani, Steve sustine ca nu a racit niciodata si nicio alta problema de sanatate.

Steve isi injecta sange in fiecare saptamana de la varsta de 26 de ani. Astazi, in varsta de 46 de ani, rockerul sustine ca putine miligrame de venin de sarpe nu strica. De altfel, cand a ajuns la medic, doctorul i-a zis ca desi are 46 de ani, are corpul unui barbat de 28.

Aceasta metoda de a te feri de boli nu este recomandata de medici, asa ca oricat de fascinati ati fi de povestea lui Steve, nu incercati niciodata asa ceva acasa!

Atentie! Videoclipul de mai jos contine imagini care va pot afecta emotional!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top