Connect with us

Revistateo.ro

VIDEO. Si-a cumparat o conserva de fasole verde. Cand a deschis-o, a trait un SOC!

Stiri

VIDEO. Si-a cumparat o conserva de fasole verde. Cand a deschis-o, a trait un SOC!

O femeie din America a trait socul vietii ei cand a ajuns acasa de la cumparaturi. Troy Walker si-a cumparat o conserva de fasole verde, iar cand a deschis-o pentru a gati, a ramas inmarmurita.

La inceput credea ca e arsa fasolea, pentru ca avea o culoare ciudata. Troy a luat o oala si a turnat fasolea verde in ea pentru a-i surprinde pe cei dragi cu reteta ei preferata de fasole. In momentul in care a deschis cutia, a observat ceva ciudat. In conserva se ‘ascundea’ un cap de sarpe ai carui ochi parca o priveau pe femeie.

„Am chemat pe toata lumea sa filmeze si sa fotografieze”, a marturisit femeia din Utah pentru postul american Fox 13 Salt Lake.

Socant! Nimeni nu stie de ce acestei tinere ii sangereaza ochii in acest mod

SOCANT. Un barbat fara penis a facut sex cu peste 100 de femei. Care este secretul sau

Walker a cumparat mai multe conserve cu fasole si le-a aruncat pe toate dupa ce a deschis-o pe prima. Femeia a sunat la Protectia Consumatorilor pentru a reclama ceea ce a patit, iar raspunsul firmei care produce fasolea verde a venit prompt: a oprit distribuirea tuturor conservelor si a trimis o notificare catre angrosisti.

O alta conserva, un alt animal inauntru

Nu este singurul caz de acest tip semnalat in ultima vreme in America. In Midwest City, Oklahoma, o alta familie a trait momente de groaza in timp ce pregateau masa de Paste. Andrew si Chelsea Belfower au mers la cumparaturi sambata seara si au cumparat, printre altele, cateva conserve de fasole verde. Intr-una dintre ele au gasit capul si piciorul unui sobolan.

„Am observat ceva negru in cutie si am zis ca asta nu e normal. Am luat si am aruncat-o imediat. Era capul unei rozatoare”, a declarat Andrew Belflower pentru Fox 13 Salt Lake.

Ce trebuie sa faci in astfel de cazuri

Daca vei pati vreodata ceea ce au patit cele doua familii de americani, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa lasi produsul deoparte si sa suni la Protectia Consumatorilor. Produsul poate fi scos de pe piata daca se observa nereguli in producerea si distribuirea acestuia. Poti cere inclusiv despagubiri din partea firmei de unde ti-ai cumparat alimentele.

AICI ai toate datele de contact de la Protectia Consumatorilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top