Connect with us

Revistateo.ro

Un caine si-a infipt coltii intr-o fetita pentru a-i salva viata. Ce s-a intamplat, de fapt

Inedit

Un caine si-a infipt coltii intr-o fetita pentru a-i salva viata. Ce s-a intamplat, de fapt

Cine nu are un caine, sa-si cumpere! Uneori, patrupedele au comportamente ciudate, pe care le intelegem tarziu, la fel cum a patit o familie din SUA.

Un caine din rasa doberman a devenit erou in Statele Unite ale Americii, iar acum toata lumea stie de el. Cainele si-a infipt coltii in fetita familiei Svilicic si a aruncat-o violent intr-o parte. Parintii fetitei erau extrem de speriati si nu stiau ce sa faca in fata cainelui agresiv.

Pe de o parte, micuta plangea pentru ca a ranit-o, de cealalta parte, dupa ce a trantit-o intr-o parte pe micuta, cainele se comporta normal. Ceva era suspect in toata povestea asta. Parintii lui Charlotte au descoperit ca dobermanul pe nume Khan i-a salvat viata fetei.

Mama, speriata, a dus-o repede pe Charlotte in casa si abia atunci a descoperit ce s-a intamplat. Fetita fusese muscata de un sarpe veninos, care a iesit imediat din casa, pe fereastra. Cainele luase asupra lui veninul si risca sa moara, scria San Francisco Globe.

Un caine erou, mai saritor decat multi oameni

A inceput sa aiba convulsii, insa, din fericire, acesta s-a vindecat dupa ce veterinarii i-au administrat antidotul. Interesant este faptul ca dobermanul locuia doar de 4 zile cu noua lui familie, timp mult prea scurt pentru oameni ca sa se ataseze atat de tare de cineva, dar nu si pentru caini.

CITESTE SI: Aceasta fetita bolnava de leucemie a primit cel mai frumos cadou, chiar pe patul de spital

Inca o data se dovedeste un lucru pe care il stim dintotdeauna: cainele e cel mai bun prieten al omului, capabil sa isi riste viata pentru stapanii sai. Jos palaria, Khan! Esti un adevarat erou!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top