Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

GRAVIDĂ EROINĂ: A supt VENIN DE ȘARPE. Urmarea a fost un adevărat MIRACOL

Și-a pus viața în pericol și a supt venin de șarpe: totul pentru copilul ei! În urma acestei acțiuni aparent necugetate, gravida putea să ucidă și bebelușul din pântecul ei, și, de asemenea, putea să moară chiar și ea.

Totul a început când femeia însărcinată a observat că fiul ei, Vinny are două urme neobișnuite pe picior, după ce acesta s-a descălțat. Femeia l-a întrebat pe băiat de unde are urmele și acesta, speriat, a recunoscut că a călcat pe un pui de șarp care se găsea în curtea casei lor din Folsom. „M-am uitat și am văzut că își scoate pantofii, iar pe picior avea două urme, două puncte”, a povestit Jaclyn întâmplarea pentru ABC News.

CITEȘTE ȘI: DE CE S-A DEGHIZAT UN BĂRBAT DIN KAZAHSTAN ÎN FEMEIE. TOȚI L-AU APLAUDAT MAI PUȚIN….
Femeia nu a stat să cheme doctorii, pierzând foarte mult timp prețios pentru viața fiului ei și i-a supt veninul din picior după care l-a scuipat. Specialiștii o condamnă pentru gestul la care a recurs femeia, însă metoda ei a funcționat. I-a salvat viața fiului ei!

După ce a scuipat veninul de șarpe ”recoltat” din piciorul băiatului, mama eroină s-a îndreptat la cel mai apropiat spital, unde medicii au spus că băiatul este în afara oricărui pericol. Nici copilul din pântece nu a suferit deloc în urma gestului gravidei.

Sursă foto: abc7news.com

Sursă foto: abc7news.com


În astfel de cazuri, medicii avertizează că rana trebuie dezinfectată mai întâi, iar apoi zona mușcăturii de șarpe trebuie apăsată puternic pentru a elibera sângele infectat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top