Connect with us

Revistateo.ro

copilul

Stiri

Si-a tinut copilul nou nascut in brate pentru a-i spune”Adio”, dar atunci a avut parte de un adevarat MIRACOL

O femeie ce a nascut copilul inainte de termen a fost anuntata ca va trebui sa-l tina in brate pentru ultima data. Din fericire, lucrurile au luat o turnura neasteptata.

Karen si Brian Wollman s-au bucurat enorm cand au aflat ca vor avea al treilea copil. Din pacate insa, fericirea lor a fost curmata de o descoperire dramatica. Medicii au vazut la ecografie un lucru grav: copilul se va naste cu sindromul Down si ca sufera de o afectiune ce face ca intreg corpul sa se umple de lichid.

CITESTE SI: Reactia uimitoare a unor parinti cand isi tin prima oara copilul in brate

In acel moment, doctorii i-au spus familiei sa se astepte la ce-i mai rau si ca pot renunta la sarcina. Cuplul nu a vrut sa abandoneze copilul mult dorit.

Din cauza unor complicatii, copilul a trebuit adus pe lume, printr-o cezariana, inainte de termen, insa pentru ca avea probleme grave de respiratie. Vestile nu erau deloc bune: copilul nu va trai mai mult de cateva zile.

Femeia a avut o singura dorinta: sa-l tina in brate intr-un balansoar, pentru a-l legana si a-l alinta in ultimile clipe a scurtei sale vieti.

CITESTE SI: Acest copil s-a nascut cu inima de marimea unei unghii. Ce s-a intamplat dupa nastere este uluitor!

Acela a fost momentul cand miracolul s-a petrecut, lucru care i-a socat pe parinti, dar si pe medici care nu au dat nicio sansa acest copil.

Citeste continuarea pe TEO STIE.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top