Connect with us

Revistateo.ro

Miracol în Olt. Însărcinată cu gemene după ce i-au fost ucise fetele

Inedit

Miracol în Olt. Însărcinată cu gemene după ce i-au fost ucise fetele

Miracolele există, iar ele se produc atunci când nu ne așteptăm. O femeie din județul Olt a avut parte de o adevărată minune când spera că în viața ei nu vor mai exista zâmbete, ci doar lacrimi de amărăciune.

Un adevărat miracol: Dumnezeu există!

În 2015, Ileana a rămas fără fetițele sale. Cele două, Claudia (15 ani) și Maria (9 ani) au fost spânzurate de propriul lor tată. Femeia a crezut că viața ei s-a sfârșit. După un timp, s-a recăsătorit, iar astăzi trăiește un adevărat miracol: a rămas însărcinată cu gemene.

„Prietenii şi oamenii apropiaţi ştiu de asta. Medicamentul care m-a ajutat să mă vindec a fost credinţa, credinţa în Dumnezeu. Am încheiat o viaţă şi am început o altă viaţă. Nu se compară. Ştiu că lumea zice că fetele care o să vină… Pe fetele pe care le-am pierdut nu le înlocuieşte nimeni. Ele sunt alte două suflete şi pe celelalte fete nu o să le poată înlocui nimeni, niciodată”, a mărturisit cu vocea tremurândă Ileana pentru cancan.ro.

„Fata mea le zisă la fete, pe la prânz aşa, să meargă la tac-su ca să se bucure şi el că stă cu fetele, că ele nu mai locuiau cu el, ci la mine. Fetele au plecat de mână şi de atunci nu le-a mai văzut nimenea. Pe la 1.00, Ileana veni cu bicicleta aci că fetele nu răspundeau la telefon şi nu ştie ce este cu ele. Şi ea îi găsi pe toţi trei spânzuraţi.

CITEȘTE ȘI: Cazul Angela Shymanski, miracolul care a făcut înconjurul lumii

CITEȘTE ȘI: Medicilor nu le venea să creadă. Ce ținea în mână un bebeluș abia născut?

Nenorocitul le-a omorât că ştia că fetele nu mai vor să stea cu el, că le bătea, şi pe ele, şi pe fata mea, că au avut o viaţă de coşmar şi nu au greşit cu nimica…”, povestea încă sub şocul tragediei, bunica fetelor dinspre mamă, Paula Gherghina.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top