Connect with us

Revistateo.ro

si-a filmat sotul in timp ce dormea pentru ca facea un lucru neasteptat. A postat apoi videoclipul pe internet, iar comentariile nu au intarziat sa apara.

Inedit

Si-a filmat sotul in timp ce dormea pentru a le arata tuturor de ce nu poate dormi langa el. Barbatul nu sforaie, dar face un lucru neasteptat

O femeie a decis sa isi filmeze sotul in timp ce dormea. Voia sa arate care este motivul pentru care ii este greu sa doarma alaturi de el. Nu sforaie, insa face un lucru neobisnuit. Barbatul rade in timp ce doarme. Probabil viseaza ceva amuzant de fiecare data cand adoarme. Initial ai senzatia ca este o gluma, insa vizionanad materialul realizezi ca, de fapt, barbatul chiar doarme.

L-a filmat pe sotul ei in timp ce dormea, pentru a vedea toata lumea de ce nu poate dormi langa el

De obicei, cand auzim ca femeile nu pot dormi langa sotii lor, ne gandim ca acestia sforaie. Si de regula acesta este un motiv des intalnit. Totusi, in cazul femeii care si-a filmat sotul, povestea este diferita. Problema pare a fi faptul ca barbatul rade cand doarme. Nu se stie de ce face asta, insa cel mai probabil viseaza lucruri care il amuza.

Iar rasul sau poate fi molipsitor. Insa, este un lucru neobisnuit. Filmuletul a strans mai mult de doua milioane de vizualizari. Iar cei care l-au vizionat nu au intarziat sa lase diferite comentarii. „Mi-ar placea sa visez ceea ce viseaza el. Se distreaza”, a scris cineva. Alte comentarii sunt legate de sotia barbatului. „Imaginati-va cum este sa fiti in locul sotiei care incearca sa doarma”, a scris o alta persoana care a vazut materialul video. „Imaginati-va cum este sa fiti sotia care se trezeste pentru prima data din cauza rasului”, a comentat o alta persoana. Un alt comentariu referitor la ceea ce se intampla este urmatorul: „A inteles o gluma pe care o auzise in acea dimineata”, glumeste cineva.

„E infricosator!”, adauga o femeie dupa ce vizioneaza videoclipul. „Cineva este in mintea lui si probabil ii spune o gluma foarte amuzanta”, este un alt comentariu. De asemenea, altcineva a spus: „Asa trebuie sa fie in viata. E mai bine sa razi decat sa sforai. Sotiei lui trebuie sa-i placa lucrul acesta”, a adaugat o alta persoana.

Articole pe aceeasi tema:

De ce vorbim in somn

Interpretarea viselor. 5 imagini care ti-au aparut in timpul somnului si explicatiile lor

1 Comment

1 Comment

  1. Bucataru sebastian

    2017-11-11T11:09:28+02:00 at 2017-11-11T11:09:28+02:00

    Buna ziua, parearea mea este ca domna sa isi convinga sotul, sa mearga la un specialist in psihologie,eu cred ca problema sotului se rezolva cu putina hipnoza,dat fiind si pozitia ciudata de somn a sotului,daca cumva nu este un trucaj?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top