Connect with us

Revistateo.ro

Shakira a născut un băiețel de 3 kg. Ce NUME i-a pus

Stiri

Shakira a născut un băiețel de 3 kg. Ce NUME i-a pus

Shakira a adus pe lume azi noapte cel de-al doilea copil, rod al iubirii dintre ea și soțul ei, fotbalistul de la Barcelona, Gerard Pique. Artista a suferit o operație de cezariană condusă de medicul Garcia-Valdecasas la clinica Teknon din Barcelona, orașul în care trăiesc cei doi. Pentru moment se cunosc câteva date importante, pe care vi le oferim și vouă: kilogramele cu care a venit pe lume frățiorul lui Milan, sexul și numele pe care i l-au dat părinții.

Cel de-al doilea copil al Shakirei a venit pe lume cam în aceeași perioadă în care s-a născut și primul copil. Milan se năștea pe 22 ianuarie 2013, iar nou intratul în familie, Sacha Pique Mebarak, s-a născut pe 29 ianuarie, semn că cei doi frățiori și-ar putea petrece zilele de naștere împreună. Shakira a ajuns aseară la ora 19 (ora Spaniei, ora 20 ora României), la clinica Teknon acuzând dureri de naștere.

CITEȘTE ȘI: INCREDIBILUL MILAN PIQUE MEBARAK

Pique a sărbătorit aseară două evenimente importante: calificarea Barcelonei la Cupa Regelui, învingând echipa Atletico Madrid și venirea pe lume al celui de-al doilea copil. Zeci de jurnaliști din Catalunia și întreaga Spanie au fost prezenți la clinica Teknon, dorind să imortalizeze cele mai interesante momente ale nașterii.

Shakira a stat în camera 327 din clinica Teknon, una dintre cele mai luxoase clinici din Spania, iar cazarea ei în cameră a costat-o 8.000 de euro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top