Connect with us

Revistateo.ro

Star

Veste tristă despre Shakira

Shakira trece prin momente destul de delicate. Starea ei de sănătate s-a agravat în ultima perioadă, fapt pentru care vedeta a fost nevoită să își anuleze concertele.

Cântăreața columbiană și-a suspendat întregul turneu european din 2018 din cauza unei hemoragii severe la nivelul corzilor vocale. Mai mult, artista a anunțat că nu va urca pe scenă nici la concertele programate săptămânile viitoare până la finalul anului, la recomandarea medicului.

„La ordinul medicului său, datele turneului ‘El Dorado World Tour’ din Europa au fost amânate pentru 2018. Ca urmare a hemoragiei la corzile vocale, Shakira este obligată să-și amâne orice prestație pentru a i se permite să se îngrijească corect înainte de a-și relua turneul mondial și a evita orice afecțiune suplimentară”, este comunicatul transmis presei.

Turneul Shakirei ar fi trebuit să înceapă pe 8 noiembrie, iar primul oraș programat pentru spectacolele divei din Columbia era Koln, în Germania.

CITESTE SI: EXCLUSIV! Prima fotografie cu fața lui Sasha, băiatul adus pe lume de Shakira

Cu ce îl compară Shakira pe iubitul ei Pique

Selena Gomez paraseste lumea muzicii din cauza problemelor de sanatate

Shakira a trecut în ultima vreme prin numeroase încercări, atât la nivel personal, cât și carieristic. Săptămânile trecute s-a zvonit că vedeta nu mai e cu Gerard Pique, însă bârfele au fost infirmate la scurt timp de cei doi.

Soțul Shakirei a fost în vizorul Fiscului spaniol

Guvernul spaniol a demarat de câțiva ani încoace o adevărată campanie împotriva fotbaliștilor care au datorii la stat, printrele victime numărându-se Lionel Messi, și, mai nou, Gerard Pique. Fotbalistul de la Barcelona și soțul Shakirei, Pique, are datorii la Fisc în valoare de 2,5 milioane de euro, acumulate în perioada 2007-2010.

Pique s-a întors la Barcelona în 2008, an până la care evoluase la Manchester United, iar acesta pare să fie primul argument al fotbalistului pentru a-și dovedi nevinovăția în fața guvernului, în instanță. Celebrul fotbalist al Barcelonei nu este singurul vânat de autoritățile spaniole. Pe aceeași lisă a datornicilor sunt înscriși și David Villa și Iker Casillas, portarul de la Real Madrid.

De curând, galacticul Messi a fost nevoit să plătească 53 de milioane euro Fiscului spaniol pentru a-și achita o mare parte a datoriei. Pique urmează să fie din nou tată, iar această investigație a Fiscului i-a adus o umbră de tristețe în așteptarea celui de-al doilea copil cu Shakira.

Gerard Pique este unul din cei mai vechi jucători ai echipei de fotbal FC Barcelona. Acesta a fost cumpărat de Manchester United în 2004 și apoi a fost ”returnat” echipei catalane în anul 2008. Gerard Pique a iscat numeroase controverse, pornind chiar de la numele fotbalisului: Gerard Pique y Bernabeu.

Ca jucător al Barcelonei, se credea despre acesta că are vreo legătură cu numele stadionului de la Real Madrid (rivala de moarte a Barcelonei), Santiago Bernabeu. În realitate, numele Bernabeu este de origine catalană iar stadionul madrilen se numește astfel în onoarea fostului fotbalist Saniago Bernabeu Yeste.

Pique a devenit tată pentru prima oară pe 22 ianuarie 2013, când a venit pe lume primul său copil cu Shakira, Milan Pique Mebarak.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top