Connect with us

Revistateo.ro

Vedete nemachiate in calendarul Pirelli 2017

Stil de viata

Vedete nemachiate in calendarul Pirelli 2017

Calendarul Pirelii 2017 a strans cele mai iubite vedete din lume nemachiate. Fotograful Peter Lindbergh a realizat cele mai spectaculoase pictoriale vazute vreodata cu starurile adorate de o lume intreaga.

Lindbergh transmite un mesaj puternic in noul calendar al firmei italiene de anvelope. Acesta vrea sa demonstreze ca femeile sunt frumoase la orice varsta, fara machiaj.

Femeile celebre care au semnat cu Pirelli pentru noul calendar sunt Helen Mirren, Penelope Cruz, Julianne Moore, Kate Winslet, Robin Wright, Uma Thurman si Nicole Kidman, printre altele.

„Intr-o lume in care femeile sunt prezentate ca ambasadoare ale perfectiunii si tineretii, m-am gandit sa le amintesc tuturor ca frumusetea nu e de un singur tip. Uitam de frumusetea naturala, reala, fara interventii, retusari, o frumusete care vorbeste despre individualitate, care impulsioneaza sa fii tu insati”, a scris fotograful intr-un comunicat de presa.

„Am vrut sa capturez sensibilitatea si emotia, sa arat interiorul acestor femei prin intremediul unor imagini. Am vrut sa creez niste nuduri artistice, insa nu niste nuduri clasice. Ca artist, simt ca am responsabilitatea sa eliberez femeile de ideea tineretii vesnice si a perfectiunii. Ideea de perfectiune pe care o are societatea este imposibil de atins”, a mai spus fotograful.

In calendar apar si nume mai putin cunoscute de publicul larg precum Lupita Nyong’o, Alicia Vikander sau Zhang Ziyi. Singura femeie care nu vine din lumea artei este Anastasia Ignatoya. Aceasta lucreaza ca profesoara de stiinte politice la Universitatea de Stat din Moscova.

CITESTE SI: TEST cu VEDETE NEMACHIATE. Vezi daca ai ochi buni!

Compania Pirelli este extrem de incantata de rezultatul muncii fotografului german. „Fotografiile lui sunt complete. Sunt facute cu precizie, cu siguranta. Albul si negrul pozelor dau mai multa culoare pozelor datorita personajelor dezbracate de orice retus”, scriu cei de la Pirelli.

Renuntarea la machiaj, un trend

Tot mai multe staruri se pozeaza pentru retelele de socializare sau reviste glossy fara  strop de fond de ten. Vezi, mai jos, cum arata celebritatile nemachiate:


Jennifer Lopez


Belinda


Shakira


Beyonce


Madonna

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top