Connect with us

Revistateo.ro

Și-a pierdut fiicele în ziua de Crăciun. Ce a văzut în oglinda de la baie i-a alinat durerea

Inedit

Și-a pierdut fiicele în ziua de Crăciun. Ce a văzut în oglinda de la baie i-a alinat durerea

Ziua de Crăciun va fi pentru tot restul vieții lor cea mai tristă zi. Această familie și-a pierdut cele trei fiice într-un incendiu. Într-o noapte de Crăciun, Madonna Badger era acasă împreună cu familia, cele trei fetițe, Sarah, Lilly, Grace, părinții ei și soțul.

Spre dimineață, casa lor a luat foc brusc, iar Madonna și fostul ei soț au fost singurii supraviețuitori.

Odată cu trecerea timpului, rana din sufletul ei a început să se vindece. Acum Madonna este o figură cunoscută în lumea publicității din Statele Unite și vorbește deschis, atunci când i se cere, despre experiența prin care a trecut.

„Făceam curat în baie și am început să plâng. Am început să plâng rău. Simțeam de parcă îmi curgea sânge din ochi. Atâta durere… M-am uitat în oglinda de la baie și m-am văzut plângând. Nu mă văzusem niciodată plângând așa.

Durerea era așa de mare și îmi amintesc că m-am gândit: ”Wow, femeia aia suferă mult.” Apoi am văzut-o pe Sarah și pe Lilly și pe Grace. Și Sarah a vorbit cu mine. Mi-a spus că nu mă tem, că dragostea e cel mai frumos lucru din lume. Și știam că e adevărat, că vorbește cu mine, că nu e doar în mintea mea”, a spus femeia, potrivit stamfordadvocate.com.

Madonna mai spune că de atunci le simte tot timpul pe fetițe alături de ea, iar acest sentiment a ajutat-o să treacă pentru durerea de neimaginat pe care o simțea.

Articol pe aceeași temă: Cazul Samuel Bean, barbatul care si-a ingropat sotiile in acelasi mormant. Ce mesaj a scris pe piatra funerara

Unele secrete sunt descoperite dupa zeci si sute de ani. Este si cazul dr. Samuel Bean, un barbat care si-a ingropat cele doua sotii in acelasi mormant. Acesta a lasat un mesaj secret pe piatra funerara, iar codul a fost descifrat dupa aproape 100 de ani.

Un mesaj secret descifrat dupa 100 de ani
Barbatul le-a pierdut pe cele doua femei la cativa ani distanta. Dupa moartea celei de-a doua sotii nu a mai vrut sa se recasatoreasca. Asta se intampla in jurul anului 1865. Prima lui sotie a murit la doar 7 luni de la casnicie, scrie site-ul omgfacts.com.

Dupa alte cateva luni, resemnat, deci pregatit pentru o alta relatie, doctorul s-a recasatorit cu o femeie pe nume Susanna. Din nefericire si aceasta s-a imbolnavit si a decedat la scurt timp.

Doctorul a comandat o piatra de mormant speciala si a decis sa o ingroape pe cea de-a doua sotie in acelasi loc unde era ingropata prima lui nevasta. Pe piatra funerara a lasat un mesaj codificat. 100 de ani au trebuit pentru a se afla de ascund cele 225 de caracter aparent fara sens.

Mai multi experti in decodificarea mesajelor s-au dus in anii ’70 la cimitirul de langa Ontario, Canada, ca sa afle ce scrie de fapt pe piatra funerara. Mesajul suna in felul urmator:

“In memoria Henriettei, prima sotie a lui S. Bean, doctor, care a murit la 27 septembrie 1865, la 23 de ani, doua luni si 17 zile si a Susannei, a doua sa sotie, care a murit la 27 aprilie 1867, la 26 de ani, 10 luni si 15 zile, doua sotii bune de care un barbat nu a avut parte. Au fost daruri din partea lui Dumnezeu, dar acum sunt in Rai.

Fie ca Domnul sa ma ajute sa le intalnesc acolo.

Cititorule, sa ne intalnim acolo!”, scrie site-ul omgfacts.com.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top