Connect with us

Revistateo.ro

Star

Veste tristă. Din păcate, Shakira…

Starea de sănătate a Shakirei continuă să fie una critică. Dacă inițial vedeta a anunțat că și-a anulat concertele din primele luni ale anului 2018, artista a revenit cu o decizie radicală.

Cântăreața din Columbia a șters anul 2018 de pe agenda sa, astfel că toate concertele au fost anulate.

Se pare că vedeta are probleme cu corzile vocale. Aceasta a apelat la cei mai buni medici chirurgi care să o opereze, iar aceștia i-au recomandat să nu mai cânte o perioadă.

Vedeta vrea să se opereze, însă unii doctori sunt reticenți. Consecințele unei astfel de intervenții ar fi fost nefaste. Există șanse de 80% ca vedeta să își piardă vocea, scrie site-ul record.pt.

Se pare că timbrul ei vocal a suferit reale modificări, motiv pentru care e foarte greu de zis dacă vedeta va reveni în muzică sau nu.

Deocamdată, cântăreața urmează un tratament pe bază de cortizon, iar timp de o lună nu are voie să vorbească absolut deloc.

Shakira este din nou însărcinată cu fotbalistul echipei spaniole FC Barcelona, Gerard Pique.

Dacă diva latino și-ar fi dorit să aducă pe lume o surioară pentru primul ei copil, Milan, se pare că va naște tot un băiețel și este extrem de încântată, a mărturisit vedeta pentru o televiziune braziliană.

„Va fi un adevărat cadou pentru Milan să aibă un frățior. Mi-ar plăcea să am și o fetiță într-o bună zi, dar vom vedea. Niciodată nu se știe ce se va întâmpla”, a spus cântăreața columbiană în emisiunea „O duminică spectaculoasă” la un post de televiziune din Brazilia.

„Pentru moment, sunt fericită, pentru că îmi plac mult copii, indiferent de sex”, a mai adăugat vedeta întrebată fiind dacă îi pare rău că nu va naște o fetiță.

Cântăreața a mai declarat că înainte de toate, chiar și înaintea profesiei, copiii vor reprezenta tot timpul prioritatea ei numărul unu.

Artista a vorbit și despre relația acesteia cu fiul ei, Milan: „Încerc să fiu mereu prezentă. Am grijă de sănătatea sa, să mănânce bine la ore potrivită și să doarmă suficient”.

Shakira a insistat pe dormitul bine, deoarece ea știe cum e să fii mereu în turnee și să te bucuri de 5 minute de somn.

Citește și: Gabriela Cristea, primele declarații după ce s-a spus că Bianca Drăgușanu i-a luat locul definitiv

În presa mondenă au apărut astăzi informații potrivit cărora Gabriela Cristea a rămas fără scaunul de moderator al emisiunii „Te vreau lângă tine”.

Potrivit cancan.ro, Bianca Drăgușanu, înlocuitoarea prezentatoarei și-a demonstrat calitățile pentru a modera o emisiune live și a fost aleasă pentru a continua proiectul.

Informațiile apar după ce Gabriela Cristea a anunțat pe pagina sa de socializare că va reveni în curând la televizor.

Potrivit aceleiași surse, blonda a fost preferată de șefii postului pentru a rămâne gazda emisiunii. Motivul ar fi că emisiunea „Te vreau lângă mine” își păstrează cotele de audiență chiar dacă Gabi nu mai e la cârma emisiunii de câteva luni, asta pentru că se află în concediu maternal.

Presa mondenă scrie că Gabriela Cristea nu se va mai întoarce la emisiunea de la prânz și că Bianca a câștigat încrederea producătorilor foarte repede.

În urma acestor informații, Gabriela Cristea a decis să rupă tăcerea.

”Toate speculatiile aparute in ultima vreme nu au nici un fundament. Nu s-a pus vreodata problema sa revin de saptamana aceasta intr-un proiect de televiziune pentru ca sunt inca in concediu medical prenatal si mai am cateva zile bune din acest concediu de care vreau sa beneficiez in favoarea fiicei mele.

La sfarsitul lunii imi expira acel concediu si atunci voi lua decizii legate de intoarcerea mea in televiziune.”, a declarat Gabriela Cristea pentru CANCAN.RO. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top