Connect with us

Revistateo.ro

Anunțul făcut de Gerard Piqué, după ce și-a contactat avocații

Star

Gata! Nu a mai rezistat! Anunțul făcut de Gerard Piqué, după ce și-a contactat avocații

Shakira și Gerard Piqué au fost în ultimele luni ținta paparazzilor și a publicațiilor de scandal, iar celebrul fotbalist spaniol nu a mai rezistat și a luat măsuri.

Acesta și-a sunat avocații și a mers la poliție unde a de pus o plângere în care spune că el și soția lui sunt agresați de paparazzi și de reporteri la orice pas.

De când au apărut zvonuri că artistul și fotbalistul ar avea probleme în mariaj, dar și veștile despre problemele de sănătate ale Shakirei, cei doi sunt urmăriți la orice pas de paparazzi și de jurnaliști.

Aceștia stau zi și noapte pe lângă casa lor și îi hărțuiesc, făcându-le non-stop poze.

Au depus plângere împotriva paparazzilor

Potrivit postului spaniol de televiziune Antena 3, sătul de atenția exagerată a presei, Piqué a început să-i filmeze pe fotografi și chiar să le facă și el poze și i-a denunțat.
Acesta și-a contactat avocații și le-a dat materialele video ca să le ducă la poliție.

Garda civilă va fi mult mai atentă la ce se întâmplă în zonă, însă, din păcate, nu îi poate goni pe jurnaliștii care stau pe străzile de lângă casa lor din Barcelona, pentru că este spațiu public.

Un celebru chirurg american a venit de la Boston în Barcelona ca să o opereze pe Shakira pe corzile vocale de urgență. Deocamdată, reprezentantul artistei nu a dat detalii despre cum a decurs operația și cum se simte aceasta.

Cert este că timp de două luni, Shakira nu va avea voie deloc să vorbească, potrivit ziarelor spaniole.

Lovitură DURĂ! Cântăreață celebră, acuzată de evaziune fiscală

Noi acuzații apar în lumea mondenă. Mai nou, o celebră cântăreață pare să fie împinsă în cel mai recent scandal de evaziune fiscală. Se pare că artista a fost tărâtă în rândul vedetelor care au rulat bani în Paradisul Fiscal, după ce s-a aflat că a transferat 30 de milioane de lire sterline din drepturile muzicale către o firmă offshore din Malta.

Cântăreața columbiană este cea mai nouă vedetă internațională despre care s-a aflat că s-a folosit de paradisurile fiscale din străinătate pentru a nu plăti taxele aferente banilor încasați, dezvăluie presa germană.

Malta Tournesol Limited, compania vedetei, are sediul în Malta, țară insulară cunoscută pentru stimulentele sale fiscale. Pe hârtie, Shakira este rezidentă în Bahamas, în ciuda faptului că locuiește în Barcelona cu iubitul său, fotbalistul Gerard Pique.

Avocatul artistei susține că totul este legal

În ciuda acestor dovezi, avocatul artistei a ținut să sublinieze că activitatea este legală și în conformitate cu legea. Avocatul Shakirei, Ezequiel Camerini, a declarat pentru site-ul spaniol, El Confidential:

„Compania malteză Tournesol Limited îndeplinește toate cerințele legale pentru a funcționa ca atare. Toate informațiile corespunzătoare referitoare la această entitate sunt publice și transparente. ” Recunoscând că Shakira trăiește în Barcelona, ​​avocatul a justificat reședința cântăreței într-un paradis fiscal, explicând: „ca artist internațional a locuit în diferite locații în întreaga sa carieră profesională și, în toate cazurile, a respectat pe deplin legile tuturor jurisdicțiilor în care a locuit.”

Conform revistei spaniole, capitalul companiei a fost de numai 3 milioane de lire sterline, dar drepturile asociate activelor muzicale și mărcilor comerciale au fost evaluate la 31,6 milioane de euro (27,8 milioane de lire).

Shakira nu este singura luată în vizor în acest scandal de evaziune fiscală. Regina Elisabeta a II-a și prințul Charles au fost și ei investigați.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top