Connect with us

Revistateo.ro

EXCLUSIV! Prima fotografie cu fața lui Sasha, băiatul adus pe lume săptămâna trecută de Shakira

Stiri

EXCLUSIV! Prima fotografie cu fața lui Sasha, băiatul adus pe lume săptămâna trecută de Shakira

Au meritat așteptările. Shakira și Gerard Pique l-au scos în sfârșit în societate pe micuțul Sasha, băiatul pe care l-a adus pe lume cântăreața columbiană săptămâna trecută. Fotbalistul și cântăreața au folosit pagina web pe care au creat-o pentru acțiunile umanitare în colaborare cu UNICEF (baby-shower) pentru a-l prezenta pe noul membru al familiei Pique.

În imaginea postată de părinți, băiețelul Shakirei apare cu ochii deschiși, având o privire încântătoare. Imaginea vine după câteva ore de la postarea primei fotografii cu Sasha Mebarak, e drept, Shakira arătându-i doar piciorușul. În noua fotografie în care i se vede fața, vedem un bebeluș bine îmbrăcat (nu de alta dar Spania se află sub zăpezi), despre care e greu să spunem încă dacă seamănă cu mama sau cu tatăl, având trăsăturile ambilor părinți.

VEZI AICI FOTOGRAFIA CU PICIORUȘUL BĂIEȚELULUI SHAKIREI

Însă, potrivit mărturisirilor bunicului (tatăl lui Pique), Amador Bernabeu, băiețelul seamănă mai mult cu tatăl decât cu artista.

EXCLUSIV Prima fotografie cu Sasha baiatul adus pe lume saptamana trecuta de Shakira1

Recent, Shakira a postat o fotografie cu piciorușul lui Sasha, aceasta fiind prima fotografie postată la 7 de zile de la naștere. Cântăreața a ținut să remarce că micul Sasha a moșteni picioarele lui Pique, întrucât aceasta a scris pe contul de Twitter că pare un fotbalist de-o viață. Shakira mai are un copil, pe care l-a născut în ianuarie 2013, pe nume Milan. Sasha Mebarak este al doilea copil al celui mai în vogă cuplu al momentului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top