Connect with us

Revistateo.ro

Shakira are probleme în casă. Fiscul îi caută soțul!

Stiri

Shakira are probleme în casă. Fiscul îi caută soțul!

Guvernul spaniol a demarat de câțiva ani încoace o adevărată campanie împotriva fotbaliștilor care au datorii la stat, printrele victime numărându-se Lionel Messi, și, mai nou, Gerard Pique. Fotbalistul de la Barcelona și soțul Shakirei, Pique, are datorii la Fisc în valoare de 2,5 milioane de euro, acumulate în perioada 2007-2010.

Pique s-a întors la Barcelona în 2008, an până la care evoluase la Manchester United, iar acesta pare să fie primul argument al fotbalistului pentru a-și dovedi nevinovăția în fața guvernului, în instanță. Celebrul fotbalist al Barcelonei nu este singurul vânat de autoritățile spaniole. Pe aceeași lisă a datornicilor sunt înscriși și David Villa și Iker Casillas, portarul de la Real Madrid.

De curând, galacticul Messi a fost nevoit să plătească 53 de milioane euro Fiscului spaniol pentru a-și achita o mare parte a datoriei. Pique urmează să fie din nou tată, iar această investigație a Fiscului i-a adus o umbră de tristețe în așteptarea celui de-al doilea copil cu Shakira.

Gerard Pique este unul din cei mai vechi jucători ai echipei de fotbal FC Barcelona. Acesta a fost cumpărat de Manchester United în 2004 și apoi a fost ”returnat” echipei catalane în anul 2008. Gerard Pique a iscat numeroase controverse, pornind chiar de la numele fotbalisului: Gerard Pique y Bernabeu. Ca jucător al Barcelonei, se credea despre acesta că are vreo legătură cu numele stadionului de la Real Madrid (rivala de moarte a Barcelonei), Santiago Bernabeu. În realitate, numele Bernabeu este de origine catalană iar stadionul madrilen se numește astfel în onoarea fostului fotbalist Saniago Bernabeu Yeste.

Pique a devenit tată pentru prima oară pe 22 ianuarie 2013, când a venit pe lume primul său copil cu Shakira, Milan Pique Mebarak.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top