Connect with us

Revistateo.ro

Sfaturi pentru o detoxifiere rapidă de primăvară

Detoxifiere

Sfaturi pentru o detoxifiere rapidă de primăvară

Nu este necesar să ții diete drastice și să te înfometezi pentru a-ți detofixia organismul. Există câteva principii simple pe care le poți urma în acest scop. Desigur, dacă vrei o curățare mai riguroasă a corpului este indicat să mergi la un medic nutriționist care îți va prescrie un regim de detoxifiere adecvat necesităților organismului tău. Iată care sunt cele mai ușoare moduri de a te detoxifia rapid!

CITEȘTE ȘI: REȚETE CU LĂMÂIE PENTRU SLĂBIT

Adaugă două pahare de apă în plus, la doza zilnică pe care o consumi. În mod normal, este indicat să bei aproximativ 2.5 litri de apă plată pe zi, pentru ca organismul tău să funcționeze în mod corespunzător. Cu toate astea, majoritatea persoanelor nu fac acest lucru. Specialiștii spun că poți stabili nivelul de hidratare al organismului tău în funcție de culoarea urinei. Atunci când aceasta este aproape incoloră ești hidratat suficient. Începe prin a adăuga două pahare de apă în plus la consumul zilnic recomandat și astfel vei ajuta la eliminarea toxinelor.

Adaugă câte o legumă verde la fiecare masă a zilei. Acestea sunt pline de nutrienți care favorizează eliminarea rapidă a toxinelor, iar un consum regulat îți va oferi o digestie mai bună și va contribui la detoxifierea organismului. Legumele verzi sunt o sursă bogată de fibre, acestea fiind esențială pentru o digestie corespunzătoare. Dacă nu ești fanul legumelor, încearcă să le incluzi în smoothie-uri sau sucuri naturale care vor fi delicioase.

Evită alimentele ale căror ingrediente nu le poți pronunța. Mai exact, mâncarea procesată care conține numeroase substanțe chimice și conservanți de care nu ai auzit. Acest tip de mâncare aduce cele mai multe toxine în organism și te predispune la numeroase boli. Axează-te pe consumul de legume și fructe. Totodată, acordă-ți timp în fiecare zi să te relaxezi și să elimini stresul. Deși nu vrem să recunoaștem, stresul acumulează numeroase toxine în corp și îngreunează procesul de detoxifiere.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Detoxifiere

To Top