Connect with us

Revistateo.ro

Oamenii cred ca exista unele semne care anunta moartea. Superstitiile exista in fiecare cultura. Afla care sunt acele supertitii. Tu crezi in ele?

Inedit

Semne care anunta moartea. Unii oameni cred in ele

Superstitiile legate de moarte exista in fiecare cultura. Desi acum oamenii nu mai cred in ele, exista persoane care inca fac lucrul acesta. Potrivit credintelor populare, exista cateva semne care anunta moartea. Care sunt ele?

Semne care anunta ca moartea este aproape

Un caine incepe sa urle fara motiv. Este o superstitie care dateaza din epoca victoriana.

Vezi pasari la fereastra. O credinta aparuta in Roma antica. Unii oameni inca mai considera ca este un semn care prevesteste moartea.

Se opreste ceasul. Este un mit care vine din America de Sud.

Ai in casa o molie alba. Este o superstitie care isi are originile in folclorul statului Maryland.

Un gandac merge pe pantoful tau. O legenda europeana in care unii oameni inca mai cred.

Vezi o femeie imbracata in alb. O credinta care vine din India.

Fotografia ta pica de pe perete. Este o superstitie irlandeza care inca ii mai inspaimanta pe unii oameni.

Esti in mijlocul unei fotografii in care apar trei persoane. Superstitia vine din Japonia.

Spargi oglinda in care ti se vede reflexia. O credinta care dateaza din Grecia antica si este inca foarte cunoscuta.

Scapi umbrela in casa. Mitul vine din epoca victoriana.

Un copil iti spune ca vei muri. Copiii nu vorbesc in mod normal despre moarte. Asa ca daca un copil iti va spune ca urmeaza sa mori curand, ar putea fi un semn care anunta moartea.

Un canar moare langa tine. Anumite persoane cred ca daca se intampla lucrul acesta, inseamna ca sfarsitul este aproape.

Trei persoane nu pot folosi un singur chibrit cand aprind tigara. Eset o supertitie aparuta, probabil, dupa cele doua Razboaie Mondiale. Se spune ca daca trei persoane vor folosi acelasi chibrit pentru a aprinde tigara, cea de-a treia urmeaza sa moara.

Spatiu gol in paine. Englezii cred ca daca vor taia o paine proaspata, iar in interior gasesc un spatiu gol, inseamna ca cineva de la masa urmeaza sa moara.

De-a lungul timpului au aparut mai multe superstitii legate de moarte. Unii oameni cred in ele, in timp ce alte persoane le ignora.

Articole pe aceeasi tema:

Superstitii despre paine

Citeste si: Superstitii legate de bijuterii

Bijuteriile au o incarcatura spirituala, vibrationala, uriasa. Daca stim cum sa le folosim putem atrage norocul de partea noastra. Unele bijuterii, insa, sunt purtatoare de ghinion, fapt pentru care trebuie sa fim atenti la o serie de particularitati ale acestora.

Cele mai cunoscute superstitii legate de bijuterii

1. Bijuteriile de argint
Inca din Epoca Medievala, argintului i s-au atribuit o serie de puteri fantastice. Se spune ca un inel facut din argintul unei monede luate de un cersetor poate vindeca bolnavii de epilepsie. Bijuteriile si monedele de argint iti pot spune daca te vei marita. In Rusia, dupa Anul Nou, fetele de la sate pun bijuterii din argint sau monede in poiata, sub graunte si capite de fan. Inauntru este lasat un cocos care mananca toate grauntele, iar prima moneda care iese la iveala este a fetei care se va marita in acel an.

Se spune ca daca gasesti o bijuterie de aur, vei primi bani, iar daca gasesti una de argint, vei avea o viata linistita, dar nu foarte instarita din punct de vedere financiar. De asemenea, nu e bine sa porti aur si argint in acelasi timp pentru ca atragi ghinionul. Aurul si argintul se resping. Legile karmice spun ca nu le poti avea pe toate in viata: argintul reprezinta lumea spirituala, linistea sufleteasca, in timp ce aurul simbolizeaza lumea materiala, luxul.

2. Bijuteriile cu cruce
Femeile care poarta cruciulite sunt ferite de rele si daca se roaga mult lui Dumnezeu vor avea in curand un copil. Barbatii, in schimb, vor avea spor la munca si vor putea obtine tot ce isi doresc din punct de vedere material.

3. Bijuteriile cu stelute
Stelutele aplicate pe accesorii (cercei, coliere, bratari) reprezinta norocul. Persoanele care poarta stelute primesc mai mult curaj sa faca ce isi doresc in indeplinirea viselor.

4. Ce bijuterii nu ai voie sa primesti
Nu ai voie sa primesti bijuterii pe care sunt aplicate obiecte pare ca numar. Refuza inelul de logodna care are aplicat doua flori sau doua diamante. 2 este cifra mortii, cifra napastei, iar multi mireni se despart dupa ce poarta un inel cu doua diamante sau flori. La fel se intampla si atunci cand faci cadou flori unei persoane de ziua ei. Nu ii da niciodata 2, 4, 6 flori sau multipli de doi. Alege o floare sau accepta un inel sau un colier cu o singura aplicatie sau maximum 3 (3 este cifra trinitatii, cifra divina).

5. Nu face cadouri perle
Perlele simbolizeaza lacrimile. Persoanei careia ii faci cadouri perle ii se vor narui toate sperantele in viata, asa ca alege un alt cadou.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top