Connect with us

Revistateo.ro

Semne ca un barbat te foloseste

Cuplu

Semne ca un barbat te foloseste

Cele mai ascunse semne ca un barbat te foloseste. Nimeni nu ti-a prezentat aceasta lista pana acum. Daca vrei sa afli ca esti doar jucaria lui sexuala si nimic mai mult, citeste randurile de mai jos.

6 semne ca un barbat te foloseste:

1. Minte mult si o face intr-un mod inocent

Nu exista inocenta la oamenii maturi, cel putin atunci cand minciunile sunt spuse in fiecare zi. Daca esti in cautarea unei relatii serioase, iar barbatul de langa tine iti indruga intruna gogosi si tu te prinzi, ar fi cazul sa te gandesti ca nu e el prea prost pentru ca nu isi da seama ca te prinzi, ci ca are un interes ascuns: sa te imbrobodeasca cum vrea el.

Iata cateva motive pentru care iubitul tau nu te respecta

7 lucruri pe care iubitul tau nu vrea sa le auda in timpul unei discutii aprinse

2. Totul i se pare perfect in relatie

Atunci cand un barbat vrea o femeie numai pentru sex, nu ii va reprosa niciodata nimic. Pentru el, totul poate functiona mecanic. Atunci cand hormonii trepideaza, iti poate spune vrute si nevrute: cat de perfecta esti, cat de bine va sta impreuna etc. Intr-o relatie serioasa, tot timpul vor fi lucruri care nu vor conveni unei parti sau alteia. Verbalizate, acestea ajuta cu adevarat la consolidarea perechii.

3. Te critica doar atunci cand refuzi sa faci sex cu el

Totul e bine si frumos cata vreme ii raspunzi avansurilor sexuale sau il imprumuti cu bani ori il ajuti in sarcini pentru care e prea lenes. Cand are nevoie sa ii calci o camasa, te va cadorisi cu complimente cate n-au primit toate femeile intr-o viata. Cand nu il rasfeti si nu ii faci de mancare, incetezi sa mai fii femeia perfecta, femeia visurilor sale.

CITESTE ALTE 3 PUNCTE PE PAGINA URMATOARE! ATENTIE LA PUNCTUL 5!

Pagini: 1 2

2 Comments

2 Comments

  1. marele intelept

    2016-06-11T17:57:43+03:00 at 2016-06-11T17:57:43+03:00

    Ce timpenie. Parca e vreun barbat in ziua de azi care sa aiba o relatie cu o femeie pentru alt motiv decit sexul.Pune-ti intrebarea de ce femeile grase nu pot avea o relatie .Pentru ca barbatii nu sint interesati de ele sexual.

  2. O femeie sincera.

    2016-11-24T15:25:31+02:00 at 2016-11-24T15:25:31+02:00

    Esti un tampit. Se vede ca esti frustrat si ai gandire de 14 ani. Fiecare persoana e atrasa in mod diferit de partener..cat de grasa ar fi,poate slabi. Da prostii ca tine sunt greu de tratati.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top