Connect with us

Revistateo.ro

Afla care sunt acele semne ca partenerul de cuplu nu te merita. Astfel, vei sti daca relatia voastra va avea sau nu un viitor.

Cuplu

Semne ca partenerul de cuplu nu te merita

Uneori, oamenii raman intr-o relatie, chiar daca stiu ca aceasta nu are un viitor. Sau chiar daca stiu ca nu le mai aduce beneficii. Iata care sunt acele semne ca partenerul de cuplu nu te merita.

Iata care sunt cele mai comune semne ca partenerul de cuplu nu te merita

1. Nu te poti baza pe el. Unii oameni au tendinta de a intarzia. Sau poate nu isi organizeaza viata sau lucrurile asa cum ar trebui. Insa, daca simti constant ca nu te poti baza pe partenerul de cuplu, atunci este un semnal de alarma. Daca ai senzatia ca te dezamageste deseori, poate nu te merita.

2. Te face sa simti ca tu nu contezi. Poate face asta cu intentie sau nu. Indiferent de situatie, o persoana care face astfel de lucruri nu este un om pe care sa vrei sa il ai in preajma. Intr-o relatie santoasa, ambii parteneri trebuie sa se simta importanti, respectati si egali.

3. Trebuie sa iti ceri scuze mereu pentru greselile lui. Toti oamenii gresesc. Sunt inevitabile situatiile de acest fel. Cu toate acestea, daca partenerul tau ii jigneste constatnt pe cei pe care ii iubesti, fie ca face asta cu intentie sau nu, este un semn ca poate nu te merita.

4. Simti ca te plictisesti cand esti cu el. O relatie sanatoasa are nevoie de mai multe lucruri, nu numai de respect si de incredere. Sunt, intr-adevar, importante, insa ai nevoie si de altceva intr-o relatie. Ai nevoie de un partener care sa te inspire si alaturi de care sa traiesti cele mai frumoase experiente. Daca nu va distrati impreuna, cel mai bine ar fi sa gasiti o solutie. Nu ai cum sa fii intr-o relatie in acre partenerul de cuplu te plictiseste.

5. Te minte. Cand te minte, partenerul de cuplu iti arata ca nu te considera egalul sau. Cel mai des, oamenii mint pentru ca stiu ca ceea ce au decis sa faca nu va fi pe placul partenerului de cuplu.

Articole pe aceeasi tema:

Lucruri pe care o femeie adevarata nu le accepta de la un barbat

8 defecte feminine care resping barbatii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top