Connect with us

Revistateo.ro

Semne ca iubesti o persoana nepotrivita

Cuplu

Semne ca iubesti o persoana nepotrivita

Iubirea este cel mai frumos sentiment din lume, insa multe persoane isi dau seama ca traiesc intr-o iluzie cand deja e prea tarziu. Iti prezentam cateva semne ca nu ti-ai ales partenerul potrivit.

Semne ca iubesti o persoana nepotrivita

1. Esti constienta non-stop ca te afli intr-o relatie. In mod normal, atunci cand iubesti si te afli intr-o relatie nu mai realizezi asta. Cand vorbim despre iubire dispare sentimentul angajamentului, dispare necesitatea de a face pe plac celeilalte persoane doar pentru ca oficial ambii sunt implicati in ceva serios.

2. Timpul petrecut cu partenerul te oboseste. Daca nu iti face mare placere sa stai ore in sir langa cel de care te-ai indragostit, e clar ca la mijloc e ceva respingator.

3. Certurile apar din neant. Discutiile in contradictoriu consolideaza relatia, insa cand acestea apar din motive neinsemnate, viitorul impreuna nu va fi unul lung, sustin psihologii, scrie salud180.com.

4. Lipseste scanteia. Intr-o relatie, iubitii nu sunt niciodata in pana de idei. Au mereu ceva de facut impreuna. Daca timpul impreuna zboara in mod plictisitor, ai nevoie de altceva.

5. Planurile voastre de viitor nu coincid. Ba mai mult, cu trecerea timpului realizezi ca renunti la toate visele tale, rand pe rand.

6. Esti exagerat de prudenta cu iubitul. Iti este teama ca ceea ce spui il va deranja foarte tare, ca tot ceea ce faci nu va fi bine privit? Asta inseamna ca nu sunteti facuti unul pentru celalalt. Intr-o relatie nu au ce cauta astfel de temeri.

CITESTE SI: Ce inseamna sa iubesti din toata inima?

7. Nu iti vine sa il prezinti prietenilor. Faptul ca vrei sa ascunzi persoana pe care o iubesti de ochii celor dragi este un alt semn ca relatia nu iti prezinta suficiente garantii, suficienta incredere.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top