Connect with us

Revistateo.ro

Semne ca a facut sex cu alta

dragoste

Semne ca a facut sex cu alta

Te temi ca te insala? Ba chiar mai mult, ai deja niste banuieli ca ti-a fost infidel? Si ai vrea sa stii sigur cum stau lucrurile, fara sa fii nevoita sa il urmaresti non-stop? Se poate! Exista 4 semne clare ca a facut sex cu alta.

Poti afla foarte usor daca un barbat a facut sex recent. Exista cateva semnale care il dau de gol si pe care el nu le poate controla oricat de mult s-ar stradui.

4 semne ca a facut sex cu alta

1. SE PLANGE CA IL DOR ARTICULATIILE. Sportul si sexul provoaca cele mai multe probleme musculare si oboseala pentru majoritatea barbatilor. Daca stii sigur ca nu a fost la sala sau la un meci de fotbal cu prietenii, este clar ca varianta cu sportul cade din ecuatie.

 

2. MIROSUL DE LATEX. Daca iubitul tau tine la sexul protejat, iti vei da seama imediat daca a facut sex. Prezervativul are un miros specific si lasa „urme adanci” chiar si dupa „baia de dupa”.

3. ARE CU GREU ERECTIE. In mod obisnuit, nu aveati nicio problema la acest capitol, nu-i asa? Daca intampina dificultati in a avea erectie, este clar ca s-a antrenat cu alta. Exceptie fac cazurile in care masculii au disfunctii erectile.

4. EJACULEAZA PUTIN. Acesta este cel mai puternic semnal ca a facut sex foarte recent, poate chiar aseara. Volumul lichidului seminal eliminat poate arata cat de lunga a fost perioada abstinentei sale. Conform urologilor, cu cat faci sex mai des, cu atat calitatea si volumul spermei scad.

De cate ori ar trebui sa faci DRAGOSTE intr-o saptamana – Un celebru medic ne raspunde

Expertii de la Universitatea din Harvard au analizat viata sexuala a 44 de cupluri de diferite varste si au tras cateva concluzii legate de cat de des ar trebui sa faci sex in fiecare saptamana.

Conform cercetatorilor, sexul este o experienta mai intensa din punct de vedere emotional pentru barbati decat pentru femei. Acest lucru se datoreaza faptului ca ei tind sa isi exprime sentimentele mai mult prin actiuni decat prin cuvinte.

„Pentru unii barbati, sexul poate fi modalitatea primara de a isi exprima intimitatea”, spune Justin Lehmiller, psiholog la Universitatea din Harvard, potrivit wsj.com. Altfel spus, daca sunt privati de sex, ei raman fara principalul mod de expresie emotionala.

Cercetatorii spun ca orice fel de atingere fizica ridica nivelul de oxitocina din creier, atat pentru femei, cat si pentru barbati. Orgasmul face creierul sa elibereze multa oxitocina si vasopresina, asa-numitii „hormoni care dau buna dispozitie”.

Barbatii depind de partenere lor nu doar pentru sex, ci si pentru atingerile non-sexuale. Ei tind sa ajunga la orgasm mai des decat femeile, iar acest lucru le imbunatateste nivelul de testosteron si ii face sa se simta mai bine. Abstinenta ii face pe barbati sa isi reprime chiar si instinctele emotionale primare.

Totusi, de cate ori este normal sa faci sex pe saptamana?

La 20-30 de ani, bărbaţii pot face sex în fiecare zi, însă performanţa  sexuală scade odată cu vârsta, astfel că, la 50 de ani, rămân “normale” patru-opt acte sexuale pe lună.

Un specialist englez în domeniu, Thomas Glynn, spune că ritmul activităţii sexuale este influenţat de constituţia biologică a fiecaruia dintre noi, de vârstă şi de factorii de mediu, culturali, sociali, estetici. Un rol esenţial îl joacă şi odihna, alimentaţia şi atracţia pentru partener.

Studii făcute de-a lungul timpului pe acest subiect arată că bărbaţii românii sunt mai puţin preocupaţi de performanţa sexuală faţă de americani, spre exemplu, unde standardele în ceea ce priveşte numărul de contacte sexuale într-o lună sunt destul de ridicate.

Tot americanii au realizat şi studii ştiinţifice pe acestă temă care spun cam aşa: orientativ, între 20-30 de ani, sunt normale în medie 15-30 de acte sexuale pe lună. Între 30-40 de ani, media actelor sexuale scade la opt pe lună, cu o marjă de +-5, adică pot fi şi 3, la fel de bine cum pot fi şi 13.

Performanţa sexuală scade odată cu vârstă, astfel că între 40 şi 50 de ani, media scade la 4-8 acte sexuale pe lună, adică 1-2 pe săptămână.

O altă problemă care mai poate apărea în viaţa cuplului după câţiva ani este scăderea dorinţei sexuale. Este absolut normal ca un cuplu de 40 de ani să nu mai facă sex cu aceeaşi frecvenţă cu care ar face un cuplu de 20 de ani, spune Thomas Glynn.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top