Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Semințele pe care le ignori des te scapă de riduri și coșuri!

Unul dintre miturile despre îngrijirea tenului spune că semințele de floarea soarelui duc des la apariția coșurilor. Spunem mit deoarece specialiștii le-au găsit utile tocmai pentru combaterea coșurilor și prevenirea apariției ridurilor mult prea devreme.

Semințele de floarea soarelui conțin vitamina E, unul din cei mai puternici antioxidanți care există sub formă naturală. Vitamina E hrănește și întinerește pielea, iar floarea soarelui poate fi folosită în tratamentele cosmetice, susțin cercetătorii de la Universitatea Politehnică din Virginia, Statele Unite.

CITEȘTE ȘI: MINUTUL DE SĂNĂTATE – DE CE SĂ CONSUMI SEMINȚE DE IN

Semințele de floarea soarelui pot fi cele mai complete semințe în tratarea problemelor pielii: eczeme, riduri, coșuri usturătoare. Acestea au un conținut de 78% de vitamina E, iar acizii grași din aceste semințe conțin diverși nutrienți și mai multe tipuri de minerale precum fosforul, potasiul, magneziul și calciul.

Cum se poate folosi floarea soarelui în tratamentele cosmetice? Se întreabă cu siguranță multe femei după ce au citit rândurile de mai sus. Este simplu: fie introduci semințele de floarea soarelui în dieta ta zilnică (în salate, alături de susan și cereale integrale etc) fie le macini bine de tot și le amesteci cu ulei de migdale, până obții o pastă consistentă. Aplică această cremă homemade pe tenul tău și las-o să acționeze timp de 10-15 minute.

riduri 3

Tratamentul merită urmat întrucât semințele de floarea soarelui conțin uleiuri esențiale ce vor oferi pielii tale antioxidanții necesari combaterii problemelor pielii cutanate sau a apariției coșurilor deranjante.

Sursa foto: bienestar.salud180.com, pinturayartistas.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top