Connect with us

Revistateo.ro

Cura de Slabire

Cum scapi rapid de kilogramele în plus cu semințe de Chia

Extrem de multe persoane se chinuie mai ales în prag de sărbători ca să dea jos câteva kilograme jos. Femeile, mai ales, vor să ararte perfect în rochia de Crăciun sau de Revelion, așa că încep diete drastice pentru a scăpa de toată greutatea în exces.

Știm deja faptul că există o mulțime de diete de toate felurile: pe bază de proteine, pe bază de carbohidrați, diete care implică mâncatul la ore fixe ori diete în care este permis consumul de ciocolată.

Mai devreme sau mai târziu în viață, fiecare persoană a încercat măcar o dată o dietă, cu mai mult sau mai puține șanse de reușită. În cazul multora, kilogramele au revenit în scurt timp după slăbirile miraculoase.

Citește și: Dieta Crono. Poți mânca orice și slăbești un kilogram pe săptămână

Natura, din fericire a avut grijă și ne-a dat o mulțime de produse naturale care fac posibilă pierderea kilogramelor în plus într-un mod sănătos. Iar cel mai bune exemplu îl reprezintă semințele de Chia. Acestea provin din Mexic și au fost utilizate pe scară largă de către azteci.

Fiind o sursă bogată de calciu, acizi grași omega 3 și antioxidanți, semințele de chia ajută la scăderea în greutate. În plus, acestea dau multă energie, iar starea organismului se îmbunătățește încă de la prima porție.

După cum știți deja, oamenii pierd greutatea în exces atunci când consumul de energie este mai mare decât aportul de calorii. Semințele Chia au un impact asupra acestor două segmente simultan, deoarece vă ajută să mâncați mai puțin, să accelerați metabolismul și ajutați să ardeți grăsimea și să creșteți energia, astfel încât să puteți fi activi pe parcursul zilei.

Pentru că absorb multă apă, imediat după ce intră în stomac, ele creează sentimentul de sațietate.

Iată cum trebuie să consumi aceste semințe cel mai bine, pentru a scădea cât mai repede în greutate

Ai nevoie de o lingură de semințe de chia, un pahar cu apă, o lingură de zeamă de lămâie și miere. Se lasă semințele de chia la înmuiat pentru cel puțin o oră. Se scot apoi din apă și se combină cu restul ingredinetelor. Se pun într-un blender și se amestecă bine. Se consumă acest preparat în fiecare dimineață, înainte de micul dejun.

Nu uita, însă, și de exercițiile fizice, care vor ajuta la tonifierea și la definirea frumoasă a mușchilor. Hidratează-te corespunzător și încearcă să mănânci cât mai sănătos pentru cele mai bune rezultate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top