Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Șeful meteorologilor din România, semnal de alarmă: „Dacă te uiți la hărțile pentru august, TE IA FRICA!” Ce se va întâmpla

Directorul ANM susține că fenomenele extreme vor continua să existe în țara noastră, iar actualul val de căldură, pe cât pare de obișnuit, pe atât e de neobișnuit, mai ales pentru regiunile montane și submontane.

Îngrijorări privind vremea

Ion Sandu, președintele Societății Meteorologice Române susține că lunile august și septembrie vor fi devastatoare pentru agricultură.

Cât despre temperaturile extreme din aceste zile, un alt specialist, generalul Emil Streinu, are o teorie șoc: „Sunt folosite tehnici şi tehnologii de control al mediului înconjurător de către statele dezvoltate, pentru a câştiga un avantaj economic şi arată către Rusia”, care ar răspunde prin astfel de metode embargoului impus de Uniunea Europeană.

CITESTE SI: Anunț de la NASA în plină caniculă. Ce se va întâmpla cu Soarele – AVERTISMENT PLANETAR

Raed Arafat, avertisment de ultimă oră pentru români: E GRAV!

„În momentul de faţă se lucrează electronic, cu instalaţiii de mare putere, prin încălzirea puternică a atmosferei şi modificarea permeabilităţii electrice a picăturii de ploaie şi a fulgului. (…)

Acum avem o zăpadă lucrată electronic. Sunt folosite căderi de precipitaţii pe teatrele de operaţiuni militare şi pentru avantaje economice”, a spus Streinu la un post de știri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top