Connect with us

Revistateo.ro

Cum stai cu banii în luna august, în funcție de zodie

Horoscop Lunar

Cum stai cu banii în luna august, în funcție de zodie

Află cum stai cu banii în luna august, în funcție de zodie. Pentru anumite semne zodiacale se anunță o perioadă fructuoasă. Altele, în schimb, trebuie să strângă cureaua.

Cum stai cu banii în luna august, în funcție de zodie

BERBEC – Pentru tine ultima lună calendaristică de vară vine cu provocări noi, poate chiar cu un job nou, mult mai solicitant, dar și mai avantajos financiar.

TAUR – Ești nevoit să regândești complet strategia financiară, asta pentru că apar cheltuieli neprevăzute. Ai nevoie de un consilier, de cineva care să te ajute cu banii.

GEMENI – Luna august va fi una de restriște din punct de vedere financiar, însă pe la final de lună apar și câteva perspective pozitive, total neașteptate.

RAC – Te joci cu focul și riști să pierzi niște sume importante de bani. Ar fi bine să îți faci și tu un plan serios de bătălie.

LEU – Pentru tine problemele financiare nu vor exista în luna august. Este una din cele mai prospere luni din an.

CITESTE SI: Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru 3 ani

Cele mai puternice zodii. Nimic nu le poate doborî

FECIOARĂ – Ai multe motive de îngrijorare mai ales la începutul lunii, însă cu multă determinare, cu forță, cu ambiție vei reuși să rezolvi toate problemele.

BALANȚĂ – Ai nevoie de orizonturi noi, de reguli noi de viață, de metode noi și inedite în producerea banilor.

SCORPION – Trebuie să începi să cauți cu mai multă atenție jobul ideal. Vin câteva oferte la mijlocul lunii, dar nu trebuie să te panichezi dacă nu vor fi toate potrivite pentru tine. Financiar, recuperezi niște datorii mai vechi de la prieteni.

SĂGETĂTOR – La tine este cheia rezolvării crizei financiare în care sunt implicați cei dragi ție. Este momentul să faci o alegere vitală în luna august.

CAPRICORN – Pentru tine, această lună va fi una plină de lapte și miere. Primești banii pe care îi meriți după o muncă istovitoare la un proiect mai vechi.

VĂRSĂTOR – Luna august va fi una benefică din perspectivă financiară. Nu ai motive de îngrijorare, dar e de precizat că trebuie să mai reduci din cheltuit banii pe lucruri care nu reprezintă o necesitate neapărat.

PEȘTI – Și pentru tine luna august este una extraordinară. Cu banii vei sta cel mai bine, ba se poate spune că ești cea mai avantajată zodie la acest capitol.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top