Connect with us

Revistateo.ro

Secretul pe care l-a luat Prințesa Diana în mormânt. Ce știa despre Regină

Inedit

Secretul pe care l-a luat Prințesa Diana în mormânt. Ce știa despre Regină

Mulți adepți ai teoriei conspirației spun că Diana a fost ucisă și nu a murit într-un banal accident rutier. Există multe persoane în această lume care au convingerea că Lady Di știa foarte multe dedesubturi despre membrii Casei Regale, despre afacerile lor și implicarea în diverse organizații oculte.

Teorii controversate despre Regina Elisabeta

Celebrul jurnalist american Alex Jones, cunoscut pentru efervescența cu care lansează pe piață teorii șocante despre oamenii actualității, susține că Regina Elisabeta ar avea origini nepământene. „Deşi ea s-ar putea să nu fie o fiinţă umană, totuşi ea este un lider şi monarh devotat, şi crede că supuşii ei o vor accepta pe ea şi pe familia ei aşa cum este”, declară jurnalistul conservator.

Practic, Alex Jones o citează pe Helen Mirren. Celebra actriță ar fi afirmat într-un anumit context că Familia Regală Britanică este formată din ființe cu origini necunoscute. Nu de alta se spune că membrii familiilor regale ar avea sânge albastru.

Helen Mirren nu a susținut însă că Regina ar fi extraterestră, căci în limba engleză cuvântul „alien” are două înțelesuri: străin și extraterestru. Cel mai probabil, actrița s-a referit că la acțiunile Reginei, care ar fi complet străine intereselor poporului britanic și regalității. Se pare că aceste informații nu îi erau străine nici Prințesei Diana.

CITEȘTE ȘI: Ce a făcut Prințesa Diana înainte să moară

CITEȘTE ȘI: Cum ar fi arătat Prințesa Diana dacă trăia

De ce printul William si Kate Middleton nu se tin de mana in public

După cele declarate de Mirren, tot mai mulți internauți au lansat o serie de ipoteze despre adevărata origine a Reginei. Unii spun că aceasta ar fi reptiliană, ba chiar au apărut clipuri în care pare să își schimbe forma feței. Tot ce putem spune e că Grădina Domnului e mare!

Cum ar fi putut fi salvată Prințesa Diana de către Regina Elisabeta

Apar tot mai multe informații despre moartea Prințesei Diana, după aproape 20 de ani. Într-un documentar lansat recent despre viața și moartea prințesei inimilor, o fostă gardă de corp face dezvăluiri tulburătoare.

O fostă gardă de corp a Prințesei Diana a dezvăluit în documentarul „The Life and Death of Princess Diana” că numai Regina Elisabeta o putea salva. Ken Wharfe spune că, deși prințesa divorțase de Charles, putea să păstreze serviciul de pază și protecție. Omul susține că doar Regina Elisabeta ar fi putut să o convingă să ia această decizie.

„Indiferent ce ai face, vei rămâne mereu Diana, Prințesă de Wales. Singurul lucru la care nu ar fi trebuit să renunțe era siguranța”, a declarat Ken în documentarul mai sus amintit.

„O singură persoană ar fi putut, din punctul meu de vedere, să insiste ca Diana să păstreze securitatea, iar acea persoană este însăși Regina. Dacă ar fi convins-o, acum n-am mai fi avut această discuție pentru că, din punctul meu de vedere, Diana ar mai fi fost încă în viață”, a mai spus bărbatul.

Prințesa a murit într-un tunel din Paris, în mașina în care era alături de iubitul său, Dodi al-Fayed. Henri Paul, șoferul, ar fi produs accidentul din cauza consumului de alcool.

1 Comment

1 Comment

  1. Valentina Strauß

    2017-06-17T19:36:42+03:00 at 2017-06-17T19:36:42+03:00

    Da si regele Cioaba nu este roman… este rrom… adica pardon „alien” = strain, de provenienta de undeva din India… chiar ar vrea sa se intoarca pe taramurile stamosesti si vrea sa isi ia cetatenia indiana. ca regina Elisabta ar avea sange albastru… cred ca la el de albastru ca si autointitiulatul rege Cioaba al tiganilor… imi vine sa rad si cu fundul de toata sleahta de regi si regine si kkturi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top