Connect with us

Revistateo.ro

SECRETUL MONICĂI ANGHEL. Cum a slăbit 20 de kilograme după nașterea fiului său

Stiri

SECRETUL MONICĂI ANGHEL. Cum a slăbit 20 de kilograme după nașterea fiului său

Monica Anghel a fost cândva rotunjioară însă vedeta a descoperit secretul cu ajutorul căruia a eliminat kilogramele în plus imediat după nașterea fiului său, Aviv, care acum are deja patru anișori.

Secretul Monicăi Anghel se numește dietă disociată și cu ajutorul acestei diete a dat jos 20 de kiligrame la 3 luni de la nașterea băiețelului ei. Monica Anghel a mărturisit pentru un site de femei că pe lângă o alimentație echilibrată este necesar și exercițiul fizic, vedeta făcând mult sport pentru a slăbi.

CITEȘTE ȘI: PLANUL DE CRĂCIUN CU CARE KATE ȘI WILLIAM AU CONVINS-O CU GREU PE REGINA ELISABETA

„Am slăbit 20 de kilograme în trei luni. Am ținut o dietă disociată. Am mâncat trei zile carne, trei zile brânză. Este bine să ai un echilibru. Dacă mi-e poftă să mănânc o prăjitură, mănânc o prăjitură. E important să faci și sport. Fac echitație. Am practicat Aikido și o să mă reapuc de acest sport”, susține cu mândrie vedeta.

Există mai multe variante ale dietei disociate. Practic, ținând dieta disociată înseamnă a consuma pe zile, sau pe săptămâni, alimente de anumit tip.

O prima variantă de dietă disociată este dieta disociată pe culori. Și anume, consumi 3 zile din săptămână alimente de culoare albă (lactate, iaurturi slabe îndulcite, brânză de vaci slabă, sana). Puteți consuma maxim 3 felii de pâine integrală. Aceste alimente le puteți consuma din două în două zile, exceptând weekendul (luni, miercuri și vineri).

Apoi, puteți opta pentru alimente de culoare verde marțea, joia și sâmbăta: salată, castraveți, ardei gras, mazăre, dovlecei. Duminica puteți consuma alimente de culoare roz (carne de vită, pește la grătar, salată de sfeclă etc).

Mai există și dieta disociată pe mese, și anume, la fiecare masă consumi un anumit tip de elemente necesare organismului: pentru micul dejun poți rezerva o masa de glucide, pentru prânz numai proteine, iar cina poate să conste îm salate și pește slab.

Dieta disociată pe 90 de zile garantează pierderea a 15 kilograme în trei luni, având de suferit și metabolismul, deoarece se modifică. Unii nutriționiști consideră că și organismul are creierul său și pentru a procesa noile schimbări din interior este nevoie de cel puțin 3 luni, pentru a se obișnui cu noua greutate.

CITEȘTE MAI MULT: DIETA DISOCIATĂ, CUM PIERZI 15 KG ÎN 90 DE ZILE

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top