Connect with us

Revistateo.ro

Dieta disociata este garantata de multe persoane care au reusit sa slabeasca cu ajutorul ei

Cura de Slabire

Dieta disociata, metoda garantata de slabire

Dieta disociata este a fost urmata de multe persoane care sustin ca le-a ajutat sa dea jos surplusul de kilograme. Desi este o dieta dificil de urmat, dieta disociata sau dieta „333” este o metoda de slabit populara pentru ca te ajuta sa scapi de greutatea in plus intr-un timp foarte scurt.

Ce inseamna dieta disociata „333” si ce ar trebui sa mananci:

Dieta „333” inseamna: 3 zile de carne, 3 zile de fructe si legume, 3 zile de lactate.

Aceasta dieta presupune sa mananci alimentele fara sa le combini. Astfel daca incepi dieta cu carne, 3 zile vei manca doar carne, fara niciun alt adaos, apoi continui cu 3 zile in care mananci doar fructe si legume si in urmatoarele 3 zile consumi lactate degresate.

De retinut: in cele 3 zile in care trebuie sa mananci, de exemplu, doar carne, sunt interzise alimentele din alte categorii, precum si zaharul, mierea, grasimea vegetala, grasimea de origine animala, mezeluri si carne de porc.

Partea buna este ca nu exista o limita in ceea ce priveste cantitatea in aceasta dieta. Singurul inconvenient este ca dieta devine monotona, insa asta te ajuta sa mananci mai putin. In plus, este recomandat sa consumi multa apa si ceaiuri neindulcite.

Ce poti manca in cele 3 zile dedicate carnii:

Iti este permis sa consumi orice tip de carne de pasare (pulpe, piept, muschi), sunca slaba de pui sau curcan, fructe de mare, peste si carne de vita. Carnea trebuie sa fie preparata la aburi sau la gratar.

Ce poti manca in cele 3 zile dedicate fructelor si legumelor”

In aceste zile, gama de alimente este foarte variata, pentru ca ai voie sa mananci foarte multe tipuri de fructe si legume. Exista, insa, si exceptii: banane, struguri, fructe uscate, fructe confiate, cartofi, mazare si fasole. Legumele pot fi preparate la aburi, pe gratar sau la tigaie, cu putina apa. Este exclusa folosirea uleiului.

Ce poti manca in cele trei zile dedicate lactatelor:

Este recomandat sa consumi doar lactate degresate. Singura exceptie o face iaurtul degresat care contine fructe.

BONUS: Ceaiuri pentru slabit si detoxifiere. TOPUL LICORILOR MIRACULOASE

Atunci cand tii o dieta pentru slabit sau vrei sa te apuci de una de detoxifiere nu uita ca unul dintre alimentele esentiale (sau poate cel mai important) este ceaiul. Iti prezentam topul celor mai bune ceaiuri pentru curele de detoxifiere sau dietele pentru slabit.

Locul 5: Ceaiul de urzica. Poate ca nu ai stiut, dar acest ceai are o proprietate foarte importanta: elimina apa acumulata in exces. Tratamentul cu acest ceai dureaza doua luni, zi de zi. Acest ceai se poate prepara destul de simplu: foloseste 4-5 lingurite de frunze uscate de urzica la 1 litru de apa.

Locul 4: Ceaiul de papadie. Acest ceai are urmatoarele calitati pentru organism: este depurativ, diuretic si sudorific. Puteti consuma doua cani de ceai pe zi pentru cura de detoxifiere, preparat cu doua lingurite de papadie uscata la 1 cana de apa fierbinte.

Locul 3: Ceaiul din frunze de dud. Acest ceai este foarte bun si recomandat chiar de nutritionisti pentru cei care vor sa scape de surplusul de kilograme. Important: Pentru prepararea acestui ceai se vor folosi doar frunzele de dud uscate. O lingurita de frunze de dud la 250 ml de apa clocotita consumat dupa fiecare masa te poate ajuta la digestie astfel incat dieta ta sa functioneze.

Locul 2: Ceaiul verde. Considerat cel mai bun ceai in lupta cu kilogramele in plus, acesta stimuleaza viteza de ardere a caloriilor nesanatoase care se transforma in grasimi.

Locul 1: Ceaiul negru. Are proprietati aproape identice cu ale ceaiului verde, favorizand procesul de ardere a grasimilor. Potrivit unor studii stiintifice recente, acest ceai contine doua substante care se comporta ca un manipulator in sens pozitiv al nivelului glicemiei, actionand precum insulina. Substantele din acest ceai care fac asta se numesc teaflavina si tearubigina.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top