Connect with us

Revistateo.ro

Monica Anghel: „Mi-am tăiat coloana!”

Star

Monica Anghel: „Mi-am tăiat coloana!”

Despre Monica Anghel s-au scris tot felul de lucruri în ultima vreme. Ba că e bolnavă, ba că și-ar fi tăiat stomacul, ba că ar fi făcut infarct.

Vedeta a ținut să se afle chiar de la ea adevărul despre starea ei de sănătate. Cântăreața a lămurit lucrurile și a recunoscut că și-a tăiat coloana.

„Am văzut niște comentarii pe rețelele de socializare cum că sunt bolnavă, că am făcut infarct, că mi-am tăiat stomacul. Nu mi-am tăiat stomacul. Mi-am tăiat coloana, anul trecut, iar în urma operației, medicul mi-a zis că ar fi bine să slăbesc.

Eu, în toți anii în care am fost supraponderală, nu mă vedeam așa, nu mă vedeam grasă. În oglindă, când mă uitam, nu vedeam că sunt grasă.

Eu cu mine eram super ok, nu aveam nicio frustrare, nu aveam nicio problemă. Mă uitam în magazine la hăinuțe super mici”, a declarat Monica Anghel la televizor.

După ce a născut, Monica Anghel a slăbit cu dieta disociată

„Am slăbit 20 de kilograme în trei luni. Am ținut o dietă disociată. Am mâncat trei zile carne, trei zile brânză. Este bine să ai un echilibru. Dacă mi-e poftă să mănânc o prăjitură, mănânc o prăjitură. E important să faci și sport. Fac echitație. Am practicat Aikido și o să mă reapuc de acest sport”, susține cu mândrie vedeta.

Există mai multe variante ale dietei disociate. Practic, ținând dieta disociată înseamnă a consuma pe zile, sau pe săptămâni, alimente de anumit tip.

O prima variantă de dietă disociată este dieta disociată pe culori. Și anume, consumi 3 zile din săptămână alimente de culoare albă (lactate, iaurturi slabe îndulcite, brânză de vaci slabă, sana). Puteți consuma maxim 3 felii de pâine integrală. Aceste alimente le puteți consuma din două în două zile, exceptând weekendul (luni, miercuri și vineri).

Apoi, puteți opta pentru alimente de culoare verde marțea, joia și sâmbăta: salată, castraveți, ardei gras, mazăre, dovlecei. Duminica puteți consuma alimente de culoare roz (carne de vită, pește la grătar, salată de sfeclă etc).

Mai există și dieta disociată pe mese, și anume, la fiecare masă consumi un anumit tip de elemente necesare organismului: pentru micul dejun poți rezerva o masa de glucide, pentru prânz numai proteine, iar cina poate să conste îm salate și pește slab.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top