Connect with us

Revistateo.ro

Secrete incredibile pentru aplicarea blush-ului

Machiaj

Secrete incredibile pentru aplicarea blush-ului

Deși poate părea extrem de ușor să îl folosești, blush-ul nu este un produs care să fie utilizat cu ușurință. Este important să știi cum să îl alegi, dar și cum și unde este cel mai indicat să îl aplici. Citește în continuare câteva sfaturi incredibile pentru aplicarea blush-ului și data viitoare machiajul tău va fi perfect!

CITEȘTE ȘI: CUM ALEGI BLUSH-UL ÎN FUNCȚIE DE TONUL PIELII

Cel mai important secret este să observi în ce zonă se înroșesc pomeții tăi în mod natural. Este posibil ca la unele persoane roșeața să migreze spre exteriorul feței, în timp ce la altele aceasta se apropie de nas. Astfel vei avea o idee despre locul exact în care este bine să aplici blush-ul pentru a arăta cât mai natural și mai delicat. Un alt aspect foarte important este cantitate de produs pe care o aplici. Multe femei au tendința să exagereze, iar rezultatul poate fi unul foarte neplăcut.

Verifică dacă pielea ta are subtonuri calde sau reci. Dacă aplici un blush care nu este în armonie cu tonul pielii tale, s-ar putea să nu obții efectul dorit, ci din contra. Subtonurile reci au nevoie de un blush cu nuanțe de roz sau coral, în timp de subtonurile calde trebuie să utilizeze nuanțe piersică sau maro.

Amestecă diverse nuanțe pentru a obține ceea ce dorești. Nu îți fie teamă să mixezi blush-urile atunci când este necesar. Este foarte probabil să nu găsești întotdeauna ceea ce cauți, așa că opțiunea cea mai bună este să îți creezi propria culoare. Atenție la texturile pe care le combini și lasă-te dusă de imaginație. Încearcă mai multe variante până ajungi la cea perfectă! Din când în când schimbă nuanțele folosite, pentru a nu avea mereu aceeași apariție!

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top