Connect with us

Revistateo.ro

500 de euro

Stiri

Se dau 500 de euro de la STAT pentru fiecare copil! Care sunt condițiile!

Fiecare copil născut după 9 februarie 2011 ar trebui să primească 500 de euro în scop educațional, dacă Guvernul nu mai amână încă o dată acest lucru.

Obligația era prevăzută în Legea educației naționale nr. 1/2011. Statul s-a angajat să acorde, în scop educațional, 500 de euro pentru fiecare copil născut după data intrării în vigoare a acestei legi, adică după 9 februarie 2011.

Conform avocat.net, suma trebuia acordată inițial în 2013, dar prevederile au fost amânate de guvern. Banii urmau să fie acordați apoi, în luna martie a acestui an, dar din nou s-a dat o amânare. Astfel, copiii ar trebui să primească acești bani din 1 ianuarie 2018, dacă autoritățile nu vor decide o nouă amânare.

Până atunci, autoritățile vor trebui să adopte și normele suplimentare necesare pentru aplicarea prevederii din Legea educației – în caz contrar, posibilitatea unei alte amânări nu este exclusă nici din 2018 încolo.

Citește și: Mai mulți bani pentru angajații de la PRIVAT! Alea 13-lea salariu devine obligatoriu! De când intră în vigoare noua LEGE

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top